Jacques Arndt

Acteur

Jacques Arndt is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

De amor y de sombra

1994 | Romantiek, Drama

Spanje/Argentinië 1994. Romantiek van Betty Kaplan en Betty Kaplan. Met o.a. Jennifer Connelly, Antonio Banderas, Stefania Sandrelli, Patricio Contreras en Diego Wallraff.

Chili na de dood van Salvador Allende in 1973; het land zucht onder het juk van de militaire junta van generaal Pinochet. Irene Beltran komt uit een beschermd milieu en beseft nauwelijks wat er zich afspeelt. Er werkt eigenlijk niets in de film, zelfs de twee hoofdpersonages lopen er wat verloren bij.

The Stranger

1987 | Thriller

Argentinië/Verenigde Staten 1987. Thriller van Adolfo Aristarain en Adolfo Aristarian. Met o.a. Bonnie Bedelia, Peter Riegert, Barry Primus, Davis Spielberg en Marcos Woinski.

Een slimme, maar nu en dan oppervlakkige thriller over Bedelia, die getuige is van een meervoudige moord en haar geheugen verliest terwijl de daders jacht op haar maken. Over het algemeen redelijk onderhoudend, maar had veel beter kunnen zijn. Gefilmd in Buenos Aires.

Amazons

1986 | Fantasy, Horror, Avonturenfilm, Erotiek, Animatie

Argentinië/Verenigde Staten 1986. Fantasy van Alex Sesso en Alex Sessa. Met o.a. Windsor Taylor Randolph, Penelope Reed, Joseph Whipp, Danitza Kingsley en Jacques Arndt.

Vrouwelijke krijgers gekleed in schamele bikinis zijn op zoek naar een magisch zwaard dat de redding kan brengen om hun land te behouden; op hun tocht krijgen ze te maken met slachtpartijen, tovenarij en seks. Het snelle plot compenseert in onvoldoende mate het gebrek aan hechte samenhang. Het scenario is van Charles Saunders. Het camerawerk is van Leonard Solis.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Jacques Arndt op televisie komt.

Reageer