Marie Harmon

Acteur

Marie Harmon is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Night Time in Nevada

1948 | Western, Muziek

Verenigde Staten 1948. Western van William Witney. Met o.a. Roy Rogers, Adele Mara, Andy Devine, Grant Withers en Marie Harmon.

Roy helpt een jongedame bij het verkrijgen van de erfenis van haar vader, die zestien jaar eerder door zijn partner werd vermoord.

Gunsmoke

1947 | Western

Verenigde Staten 1947. Western van Fred King. Met o.a. Nick Stuart, Carol Forman, Robert Garden, Craig Lawrence en Marie Harmon.

Deze puinwestern is je reinste amateurisme. De herkomst is onduidelijk, Astor bracht het dingetje uit. Reg Browne schreef het, en Fred Walker was de producent. Het is maar goed dat niemand de moeite genomen heeft ervoor naar de bios te gaan.

The El Paso Kid

1946 | Western

Verenigde Staten 1946. Western van Thomas Carr. Met o.a. Sunset Carson, Marie Harmon, Hank Patterson, Edmund Cobb en Robert Filmer.

In deze goede actiefilm kan de in het donker geklede Carson zijn vuisten naar hartelust gebruiken. Zijn vele fans smullen ervan. Republic besteedde maar zo'n 80.000 dollar per film aan de Carson-serie, maar daarmee wist producer Bennett Cohen meer te doen dan anderen met viermaal zoveel geld. Roy Roger-films waren véél duurder, en daar viel soms geen actie in te bekennen.

Springtime in Texas

1945 | Western

Verenigde Staten 1945. Western van Oliver Drake. Met o.a. Jimmy Wakely, Lee 'Lasses' White, Dennis Moore, Marie Harmon en Rex Lease.

Er is veel muziek te horen. Naast Wakely kunnen we genieten van zijn ex-partner Johnny Bond, van The Callahan Brothers en van hun Blue Ridge Mountain Boys. Frank Sanucci zorgde voor de achtergrondmuziek van de hele serie. Zie verder: Jimmy Wakely-serie.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Marie Harmon op televisie komt.

Reageer