Joseph Lerner

Regisseur

Joseph Lerner is regisseur.
Er zijn 3 films gevonden.

Mr. Universe

1951 | Komedie

Verenigde Staten 1951. Komedie van Joseph Lerner. Met o.a. Jack Carson, Janis Paige, Vincent Edwards, Bert Lahr en Robert Alda.

Een snel geproduceerde komedie waarin een goede rolbezetting wordt verspild aan ondeugdelijk materiaal. Een jonge Edwards speelt een worstelaar die carrière maakt onder Carsons supervisie.

Guilty Bystander

1950 | Film noir

Verenigde Staten 1950. Film noir van Joseph Lerner. Met o.a. Zachary Scott, Faye Emerson, Mary Boland, Sam Levene en Kay Medford.

Ex-politieman en gewezen hoteldetective Scott die een alcoholprobleem heeft, raakt geconfronteerd met ontvoering van zijn zoontje. Hij zwerft door het nachtelijke New York op zoek naar een mysterieus persoon, die Saint Paul wordt genoemd. Hij struikelt daarbij over nogal wat lijken en gangsters die bij een of andere illegale juwelentransactie betrokken schijnen te zijn. Door deze zaak waar hij persoonlijk bij betrokken is, krijgt hij weer een doel in zijn leven en hij hoopt nader tot zijn vrouw te komen. Helaas zijn er alleen maar losers, inclusief een verbitterde oude vrouw die achter de schermen haar laatste slag hoopte te slaan. Prima B-film, ondersteund door een passende score van Dimitri Tiomkin. Het scenario is van Don Ettlinger, die het boek van Wade Miller bewerkte. Gerald Hirschfeld stond achter de camera.

C-Man

1949 | Misdaad

Verenigde Staten 1949. Misdaad van Joseph Lerner. Met o.a. Dean Jagger, John Carradine, Harry Landers en Rene Paul.

Te pruimen lopende-bandfilm met Jagger als douanebeambte die verwikkeld raakt in moord en diefstal.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Joseph Lerner op televisie komt.

Reageer