Diane Craig

Acteur

Diane Craig is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Never Tell Me Never

1998 | Drama

Australië 1998. Drama van David Elfick. Met o.a. Claudia Karvan, Michael Caton, Diane Craig, Paul Bishop en John Howard.

Janine is een langlauf-atlete, die na een auto-ongeluk verlamd raakt. Ze geeft echter de moed niet op, ze leert opnieuw wandelen en begint zelfs vlieglessen te volgen

All the Rivers Run

1983 | Avonturenfilm, Romantiek

Australië 1983. Avonturenfilm van George Miller en Pino Amenta. Met o.a. Sigrid Thornton, John Waters, Charles Tingwell, William Upjohn en Diane Craig.

Mini-serie in vier delen. Het verhaal van een weeskind, Thornton, dat later mede-eigenaresse wordt van een rivier-boot. Alles speelt in het begin van deze eeuw, met veel romantiek van Thornton en Waters. Regisseur Miller is verantwoordelijk voor deel 1 en 3, Amenta voor de andere twee delen. Miller en Thornton hadden een jaar eerder al samengewerkt in de film THE MAN FROM SNOWY RIVER. In Amerika was het de eerste mini-serie die via de kabel werd uitgezonden en niet via een normale zender.

Double Deal

1982 | Misdaad

Australië 1982. Misdaad van Brian Kavanagh. Met o.a. Angela Punch-McGregor, Diana Craig, Warwick Comber, Diane Craig en Louis Jourdan.

Een knap model verlaat haar man om er met een misdadiger vandoor te gaan. Een vulgaire film, alleen de moeite waard door de bekoorlijkheid van de hoofdrolspeelster.

The Mango Tree

1977 | Drama

Australië 1977. Drama van Kevin Dobson. Met o.a. Christopher Pate, Geraldine Fitzgerald, Robert Helpmann, Diane Craig en Gerald Kennedy.

Een film over een jongeman die volwassen wordt in het Australië ten tijde van de Eerste Wereldoorlog. Veel mooie beelden, maar geen opmerkelijke film. Fitzgerald speelt gevoelig de wijze en zachtmoedige grootmoeder. De film werd geschreven en geproduceerd door de vroegere acteur Michael Pate, wiens zoon de hoofdrol heeft.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Diane Craig op televisie komt.

Reageer