Jackie D. Broad

Acteur

Jackie D. Broad is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Revenge of Billy the Kid

1992 | Komedie, Horror

Verenigd Koninkrijk 1992. Komedie van Jim Groom. Met o.a. Michael Balfour, Samantha Perkins, Jackie D. Broad, Bryan Heeley en Trevor Peake.

Een demente boer heeft gemeenschap met een geit, en zijn nakomeling terroriseert het eiland en zijn bewoners, die niet weg kunnen. Een low-budget film die een geslaagde combinatie van grove humor en grappige parodieën op de tradities van gruwelfilms en superhelden is, terwijl de spanning goed volgehouden wordt. Ondanks de bescheiden lengte lijkt deze film toch te lang.

Christmas Present

1985 | Komedie, Familiefilm

Verenigd Koninkrijk 1985. Komedie van Tony Bicât. Met o.a. Peter Chelson, Lesley Manville, Bill Fraser, Karen Meagher en Hetty Baynes.

Traditie getrouw geeft de president van een grote bank in de stad jaarlijks met Kerstmis een kalkoen en een cheque voor een aanzienlijk bedrag aan een uitverkoren familie in financiële moeilijkheden. De jonge Chelsom die juist promotie heeft gemaakt wordt met de opdracht belast het geschenk te bezorgen. Onderweg merkt hij echter dat hij het adres heeft verloren. Mooie kerstfilm voor het hele gezin, waarin de aandacht wordt gevestigd op kansarme families voor wie het kerstfeest weinig vreugde brengt, ook al blijven ze hun trots behouden. Het scenario van Bicât is met humor doorspekt en op het einde heeft hij nog een verrassing in petto. Goed gespeeld door de voornamelijk jonge cast, ook al wordt er af en toe geschmierd. Verzorgd camerawerk van Gabriel Berestain.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Jackie D. Broad op televisie komt.

Reageer