Daniel Helfgott

Regisseur, Producer

Daniel Helfgott is regisseur en producer.
Er zijn 4 films gevonden.

Bob Hope: Laughing with the Presidents

1996 | Komedie

Verenigde Staten 1996. Komedie van Daniel Helfgott. Met o.a. Bob Hope en Tony Danza.

VV.

Abandoned and Deceived

1995 | Drama, Thriller

Verenigde Staten 1995. Drama van Joseph Dougherty. Met o.a. Lori Loughlin, Brian Kerwin, Gordon Clapp, Farrah Forke en Eric Lloyd.

Een verhaal over bijzondere moed naar ware gebeurtenissen. Het gedramatiseerde, zeer boeiende portret van een vrouw, die zich de moeite getroostte om de bureaucratie te bevechten en haar corrupte echtgenoot uiteindelijk te dwingen voor het onderhoud van (ook) zijn kinderen te betalen. Gerri Anderson (Loughlin) vermoedde nimmer, ook niet in haar stoutste dromen, dat haar man Doug (Kerwin) haar en hun twee zoontjes zou laten zitten. Bijgevolg ging ze scheiden.

Abbott and Costello Meet Jerry Seinfeld

1994 | Komedie, Documentaire, Musical

Verenigde Staten 1994. Komedie van Daniel Helfgott. Met o.a. Jerry Seinfeld, Bud Abbott en Lou Costello.

Stand-up comedian en babbelkous Seinfeld lijkt een vreemde keus om dit eerbetoon aan Abbott en Costello te brengen. Hij leidt ons echter op een waardige manier door de stukjes oude A&C- films, priv[KA1]e-opnames en tv-shows. Seinfeld belicht uitvoerig de vaudeville-jaren van Abbott en Costello, omdat die optredens de basis vormden voor hun uiteindelijke status van meest succesvolle filmclowns van hun tijd (de opbrengsten van hun films hebben Universal Pictures van de ondergang gered). Deze documentaire is een interessante aanvulling op het wat serieuzere tv-docudrama BUD AND LOU (1978) van Robert C. Thompson. Naar een scenario van regisseur Helfgott. Het camerwerk is van Hilyard J. Brown, die verantwoordelijk as voor de nieuwe opnamen.

Casey's Gift: For the Love of a Child

1990 | Drama

Verenigde Staten 1990. Drama van Kevin James Dobson. Met o.a. Kevin Dobson, Karen Austin, Michael Tucker, Belinda Montgomery en Staci Keanan.

Buren, die zeer goed met elkaar bevriend zijn, worden verwikkeld in een tragedie, als het zoontje van de ene familie verdrinkt in het zwembad van de andere. Gedegen drama dat helaas halverwege ontspoort. De hoofdrolspeler is, tussen haakjes, geen familie van de regisseur. Scenario van Allan Sloane en Phil Penningroth.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Daniel Helfgott op televisie komt.

Reageer