Sabine Sun

Acteur

Sabine Sun is acteur.
Er zijn 7 films gevonden.

Le Guerriere dal seno nuda

1973 | Avonturenfilm, Erotiek

Spanje/Italië/Frankrijk 1973. Avonturenfilm van Terence Young. Met o.a. Alena Johnston, Sabine Sun, Rosanna Yanni, Helga Liné en Godela H. Meyer.

De Amazones worden bedreigd met uitsterven en weten in ruil voor een lading koper de oude Grieken ertoe te brengen dit gevaar te helpen keren tijdens een groot paringsfestijn. Wat persiflage, wat bloot en wat grappen over emancipatie zijn te zien in dit heel lauwe werkje dat spoedig verveelt. USA/GB-titel: THE AMAZONS.

Las Piernas de la serpiente

1970 | Komedie

Spanje 1970. Komedie van Juan Xiol Marchal. Met o.a. Cassen, Sabine Sun, Jesús Guzmán en Julián Ugarte.

Een amateur-wielrenner weet niet dat zijn baas zijn vrouw wil versieren. De onuitstaanbare komedie van het misverstand.

Desirella

1970 | Erotiek

Frankrijk 1970. Erotiek van Jean-Claude Dague. Met o.a. Jean-Claude Bouillon, Sabine Sun, Dominique Delpierre, Jacques Bezard en Philippe Nicaud.

Een meisje, dat al jaren een lesbische verhouding heeft met een huisgenote, raakt verliefd op een jongeman, geneest van haar lesbische neigingen en gaat een gelukkig huwelijk tegemoet. Waardeloze rommel in een lekker commercieel jasje die je mag vergeten. De meeste kopieën zijn niet langer dan 63m.

Trois filles vers le soleil

1968 | Erotiek

Frankrijk 1968. Erotiek van Roger Beaumont. Met o.a. Jacqueline Vandal, Sabine Sun, Catherine Monnet, Jean-Louis Tristan en Jean-Pierre Moutier.

In een zonovergoten Frankrijk beleven drie vriendinnetjes al liftend enkele pikante avontuurtjes.

Drei Supermänner räumen auf

1967 | Komedie, Avonturenfilm

Italië/Duitsland 1967. Komedie van Gianfranco Parolini. Met o.a. Tony Rendall, Aldo Canti, Jochen Brockmann, Sabine Sun en Bettina Busch.

Kendall en Harris-vehikel van regisseur Parolini, onder het pseudoniem Frank Kramer, dat met een zevental KOMMISSAR X-films in de tweede helft van de jaren zestig zeer populair was in Duitsland. Het illustre duo krijgt gezelschap van Jordan en gedrieën gaan zij achter 3 miljoen dollar aan, dat ze uit een ambassade moeten zien te halen, terwijl ze door een aartsvijand, Golem, worden dwarsgezeten. Onderhoudend, aktie en stripverhaalachtig.

Coplan ouvre le feu à Mexico

1966 |

Frankrijk/Italië 1966. Riccardo Freda. Met o.a. Lang Jeffries, Sabine Sun, Sylvia Solar, Frank Oliveras en Luciana Gilli.

Romanheld van Paul Kenny moet het ditmaal opnemen tegen organisatie van oud-nazi's in Mexico die president van de V.S. wil ontvoeren en vervangen door een dubbelganger. Zwakbegaafde rolbezetting wordt gecompenseerd door vlotte regie.

Les Strip-teaseuses

1963 | Erotiek, Documentaire

Frankrijk 1963. Erotiek van Jean-Claude Roy. Met o.a. Sabine Sun, Bernard Charlan, Bernard Ortis, Jean Renant en Sophia Laure.

Een striptease-danseres moet opboksen tegen het vooroordeel dat ze priv[KA1]e ook wel van losse zeden zal zijn. Ze rechtvaardigt zich tegenover een interviewer die vervolgens de loopbaan van enkele van haar collega`s onderzoekt. Deze quasi-documentaire wil de stelling ondersteunen dat strippen een beroep als alle andere is, waar veel voor te zeggen valt, maar de film is krakkemikkig gemaakt en hypocriet in de presentatie van de danseressen thuis, die voornamelijk tijdens het omkleden en in de badtobbe worden getoond. (De film was destijds toetssteen voor de Nederlandse filmkeuring, waarbij werd aangevoerd dat de koper van een bioscoopkaartje moest kunnen zien waar de welgestelde nachtclubbezoeker zonder betutteling kennis van kon nemen).

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Sabine Sun op televisie komt.

Reageer