Michele Massimo Tarantini is regisseur.
Er zijn 20 films gevonden.

Attrazione selvaggia

1991 | Romantiek, Erotiek

Italië 1991. Romantiek van Michele Massimo Tarantini. Met o.a. Raul Gazolla, Giselle Fraga, Andreia Fetter, Keith Souz en Luciana Fontenelle.

Een seksfilm om weg te gooien, over een driehoeksverhouding tussen twee vrouwen en een man. Er zit geen schijn van ontwikkeling in het verhaal en het enige aardige is de fraaie dames in en uit de kleren te zien gaan. Zelfs de seks-scenes zijn slaapverwekkend.

Italiani a Rio

1987 | Erotiek, Komedie

Italië 1987. Erotiek van Michele Massimo Tarantini. Met o.a. Gianni Ciardo, Leo Gullotta, Mauro di Francesco, Silvio Spaccesi en Clelia Rondinello.

Drie bankemployés winnen een reis naar Rio de Janeiro, waar ze zich eens lekker gaan uitleven. De zo verlegen jongste versiert een fantastische Braziliaanse, de oudste blijft dromen van de vrouw van zijn leven, terwijl de derde namen, adressen en telefoonnummers verzamelt in de hoop dat het ooit eens raak zal zijn. Veel schaars geklede fraaie dames, veel bloot en lijf-aan- lijfwerk in deze stompzinnige sekskomedie.

Massacre in Dinosaur Valley

1985 | Erotiek, Fantasy, Avonturenfilm

Italië 1985. Erotiek van Michele Massimo Tarantini. Met o.a. Michael Sopkiw, Suzanne Carvalho, Milton Morris, Martha Anderson en Joffery Soares.

Een slechte Italiaanse exploitation-film met een niet-Italiaanse bezetting. De film mikte op de buitenlandse markt, maar is zo slecht gefilmd en heeft zo'n misleidende titel dat hij in de videotheek eindigde. Het verhaal gaat over een groep mensen die na een vliegtuigongeluk in de Braziliaanse jungle vast komen te zitten. Schaars geklede mooie vrouwen in overvloed, maar ondanks een hoop seks en geweld blijft het behelpen.

Quella peste di Pierina

1982 | Komedie

Italië 1982. Komedie van Michele Massimo Tarantini. Met o.a. Marina Marfoglia, Oreste Lionello, Carmen Russo, Lucio Montanaro en Ugo Fancareggi.

Pierina (Marfoglia) is een lelijke tiener met een bril. Ze heeft wel een uiterst welgeschapen zusje (Russo). Pierina is een kreng, en dat zal iedereen weten ook. Ze haalt graag streken uit ten koste van anderen. De flirtpatijen van haar zusje ziet ze met lede ogen aan. Een goedkope, grove klucht met als enig lichtpuntje Carmen Russo, die echt heel sexy is en zo nu en dan uit de kleren gaat.

Giovani, belle probabilmente ricche

1982 | Erotiek, Komedie

Italië 1982. Erotiek van Michele Massimo Tarantini. Met o.a. Nadia Cassini, Carmen Russo en Olivia Link.

In een stadje moeten drie getrouwde vrouwen, Claudia, Caterina en Rita, aan een rechter demonstreren hoe ze hun respectieve ega's bedrogen hebben. Zo lieten ze bijvoorbeeld een erfenis verdwijnen. Een slap verhaaltje over kerels die de horens zijn opgezet. Het enige wat het aanzien waard is zijn de hoofdrolspeelsters, die herhaaldelijk uit de kleren gaan. Cassini en Russo zijn in 1990 bekend als zingende en dansende revue- meisjes, terwijl Link in pornofilms speelt.

Reste avec nous, on s'tire

1981 | Misdaad, Komedie

Frankrijk/Italië 1981. Misdaad van Michele Massimo Tarantini. Met o.a. Edwige Fenech, Aldo Maccione, Alvaro Vitali, Giacomo Rizzo en Edith Peters.

Een vreselijk rotzooitje: de politie neemt het op tegen twee elkaar beconcurrerende gangsterbendes. Het recht zegeviert uiteindelijk, maar dan wel op zijn Frans/Italiaans. Zoals gebruikelijk bij een film van Jacques Leitienne is dit weer een opeenhoping van domme en ordinaire grappen (d'r wordt letterlijk tegen Fenech aangepiest, om maar een voorbeeld van het 'fijne' soort humor te geven). Alles rammelt aan deze film, de regie, het acteerwerk en het scenario.

La poliziotta a New York

1981 | Misdaad, Erotiek, Komedie

Italië 1981. Misdaad van Michele Massimo Tarantini. Met o.a. Edwige Fenech en Alvaro Vitali.

Domme sekskomedie met een doorzichtige aanleiding. Een populaire, ondernemende politievrouw zit achter twee rivaliserende bendes aan die in New York vechten om het monopolie in de winstgevende drugshandel. Onze schoonheid wordt terzijde gestaan door een lelijke, klungelige ondergeschikte. Zij joggen, oefenen, vangen misdadigers en zij gluren veel, waarbij ook wij een glimp opvangen van de naakte Edwige Fenech. Vulgair en niet leuk.

La dottoressa preferisce i marinai

1981 | Komedie

Italië 1981. Komedie van Michele Massimo Tarantini en Michele M. Tarantini. Met o.a. Alvaro Vitali, Gianni Ciardo, Renzo Palmer, Paola Senatore en Marisa Mell.

Nog zo`n vulgaire komedie met Vitali en Ciardo als werknemers (ze moeten glazenwassen en zo zien ze nog wat) in een groot hotel. Op een dag arriveren er matrozen van de Italiaanse marine met hun commandant die een geheime rendez-vous met zijn geliefde heeft. Afgezien van de chaos die de matrozen veroorzaken, zijn Vitali en Ciardo ook nog eens getuige van een moord en zijn ze gedwongen te vluchten. Grove humor en enig bloot zijn de ingrediënten van deze afgrijselijke film.

La Dottoressa ci sta col colonnello

1980 | Erotiek, Komedie

Italië 1980. Erotiek van Michele Massimo Tarantini. Met o.a. Nadia Cassini, Lino Banfi en Alvaro Vitali.

Platvloerse moppen en veel seks, meer houdt deze slecht geregisseerde film niet in. Kolonel Punzone maakt zich zorgen over zijn fysiek en zijn potentie, dus laat hij Eve Russel naar zijn kampement komen om aan een jonge legerarts uit te leggen hoe je in vorm moet blijven. Natuurlijk hoopt de kolonel zelf de eerste patiënt van de sexy dokter Russel te worden. Sommige scènes zijn best leuk, maar eigenlijk is toch alleen de welgeschapen Nadia Casini het aankijken waard.

L'insagnante al mare con tutta la classe

1980 | Erotiek, Komedie

Italië 1980. Erotiek van Michele Massimo Tarantini. Met o.a. Lino Banfi, Anna Maria Rizzoli, Alvaro Vitali, Gino Pagnani en Marco Geraldini.

Een hoteleigenaar engageert een Franse leraar uit Milaan om zijn zoon Frans te leren. De leraar blijkt een lerares te zijn, blond en welgevormd. De hoteleigenaar wordt gek van verlangen naar haar. Hij gaat door roeien en ruiten om haar in bed te krijgen, maar niets lukt. Daarbij moet hij zorgen dat zijn vrouw niets merkt. Rizzoli is geweldig en ze laat ons volop meegenieten van haar naakte waarheid, maar het blijft een rotfilm.

L' Infirmiere nella corsia dei militari

1980 | Erotiek

Italië 1980. Erotiek van Michele Massimo Tarantini. Met o.a. Nadia Cassini, Lino Banfi, Alvaro Vitali, Malisa Longo en Bruno Minniti.

Verpleegster Cassini heeft deze keer haar zinnen gezet op een impotente oude kolonel. Maar geen nood: zijn jonge assistent beschikt over een flink geschapen geslachtsorgaan dat chirurgisch wordt overgeplant op zijn superieur. Een in alle opzichten ranzige film.

La poliziotta della squadra del buon costome

1979 | Misdaad, Erotiek, Komedie

Italië 1979. Misdaad van Michele Massimo Tarantini. Met o.a. Edwige Fenech, Lino Banfi, Franco Diogene, Alvaro Vitali en Marzio C. Honorato.

Fenech portretteert een dappere politieagente die per vergissing de toekomstige commissaris van politie gearresteerd heeft toen ze als geheim agent aan een opdracht werkte. Wanneer hij als de nieuwe commissaris aangesteld wordt, moet ze helaas onder hem werken, en ze gaat met ziekteverlof. Grove humor, een beetje bloot en een slecht script.

Brillantina rock

1979 | Muziek

Italië 1979. Muziek van Michele Massimo Tarantini. Met o.a. Monty Ray Garrison, Auretta Gai, Cecilia Bonocore en Maura Frittella.

Slechte imitatie van SATURDAY NIGHT FEVER. Goedkope produktie, die alleen maar probeert te profiteren van de commerciële successen van de disco dansfilms. Het weinig originele verhaal is simpel en voorspelbaar. Twee jongemannen die vaak naar de discotheek gaan, voelen zich tot hetzelfde meisje aangetrokken en deze rivaliteit veroorzaakt spanning. Om het hart van het meisje te winnen, neemt het tweetal aan een danswedstrijd deel. Het acteerwerk stelt niet veel voor, maar sommige dansscènes en de choreografie zijn redelijk.

Blue Jeans

1979 | Drama, Misdaad

Italië 1979. Drama van Michele Massimo Tarantini. Met o.a. Gloria Guida, Paolo Carlini, Mario Pisu, Barbera Betti en Marco Tulli.

Een stiefvader met een tamelijk jonge vriendin moet vermoord worden door zijn tiener-stiefdochter en haar vriend, maar het wicht ontdekt dat ze jaloers is omdat ze verliefd is op hem en krijgt spijt van haar voornemen. Ze probeert tegen wil van haar vriendje de klok nog terug te draaien in dit beschamende seksploitatiewerkje met een misdaad als rode draad. De regisseur signeerde dit prul uit voorzorg maar met een pseudoniem: Mario Imperoli.

Taxi Girl

1978 | Komedie, Actiefilm

Italië 1978. Komedie van Michele Massimo Tarantini. Met o.a. Edwige Fenech, Aldo Maccione, George Hilton, Michele Cammino en Enzo Cannavale.

Een niet bijster geslaagde poging van Fenech om over te schakelen van platte sekskluchten naar komische actiefilms voor een breed publiek. Tijdens de talrijke autoachtervolgingen wordt ze bijgestaan door de als steeds boertige, luidruchtige etter Maccione en een uitgebluste Hilton. Veel gierende banden en schroot, daar niet van, maar lelijk en inspiratieloos gefilmd.

Stringimi forte papa

1978 | Familiefilm

Italië 1978. Familiefilm van Michele Massimo Tarantini. Met o.a. Martine Brochard, Craig Hill, Massimiliano Monti, Glauco Onorato en Caterina Zimmermann.

Het zoontje van een verongelukte trapeze-werker groeit op in het circus, waar hij alleen echt contact heeft met de dieren. Dat brengt hem in conflict met een wrede dompteur. Ondanks verzet van zijn moeder, wordt het verlangen zijn vader - die hij nauwelijks heeft gekend - aan de trapeze op te volgen tot een obsessie. Het enige opmerkelijke aan deze circus-smartlap is het jaar waarin de film werd geproduceerd; voor het overige worden alle genre- clichés van 25 jaar geleden stuk voor stuk opgepoetst en niet overal met veel resultaat.

La liceale

1976 | Erotiek, Komedie

Italië 1976. Erotiek van Michele Massimo Tarantini. Met o.a. Gloria Guida, Guiseppe Pambieri, Gianfranco d'Angelo, Gisela Sofio en Rodolfo Bigotti.

Een uitdagende scholiere maakt medeleerlingen en docenten hitsig, maar offert haar maagdelijkheid uiteindelijk aan een collega van haar vader om zich daarna met haar ervaring tot leeftijdgenoten te wenden. Primitief gemaakte en muffe soft- porno, die ouderwets gegluur combineert met de quasi-vlotheid van gemotoriseerde tieners. Het koppelen van de welgeschapen Guida aan onooglijke en potsierlijke partners is meer bizar dan prikkelend, en biedt onvoldoende compensatie voor de verveling. Niettemin het begin van een lange serie.

La Professoressa di scienze naturali

1976 | Komedie, Erotiek

Italië 1976. Komedie van Michele Massimo Tarantini. Met o.a. Lilli Cariti, Michèle Gammino, Alvaro Vitali, Giacomo Rizzo en Gastone Pescuci.

Als een stokoude lerares biologie na een mislukt experiment gewond wordt afgevoerd blijkt haar vervangster een jonge, pittige debutante te zijn, wat in dit soort puin onvermijdelijk aanleiding geeft tot een cascade van flauwe, seksistische grappen. Mensen die denken met hun geslachtsdelen, zullen hier ongetwijfeld veel lol aan beleven.

La Poliziotta fa carriera

1976 | Komedie, Erotiek

Italië 1976. Komedie van Michele Massimo Tarantini. Met o.a. Edwige Fenech en Alvaro Vitali.

Deze banale en lawaaierige film kan men maar beter mijden. Een vroegrijp meisje realiseert haar droom en gaat bij de politie. Een aantal naaktscènes en idiote slapstick kunnen er ook geen goede film van maken.

Sette ore di violenza per una salutione imprevista

1973 | Actiefilm, Misdaad

Italië 1973. Actiefilm van Michele Massimo Tarantini. Met o.a. George Hilton, Rosemary Dexter en Steffen Zacharias.

Een Griekse huurmoordenaar/karatekampioen ontvlucht Athene om in Rome een nieuw leven op te bouwen, maar het onderwereld-milieu laat hem niet los en benut chantage om hem moordmissies te laten ondernemen. Dit keiharde, ongehoord sadistische werkje trekt alle stoppen los voor uiterst bloederige confrontaties. De film is aardig voor wie een kick krijgt van slachtoffers, die in slow-motion in hun bloed wentelen.