Jorge Reynoso

Acteur

Jorge Reynoso is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

The Assassin

1989 | Thriller, Actiefilm

Verenigde Staten 1989. Thriller van Jon Hess. Met o.a. Steve Railsback, Nicholas Guest, Sam Melville, Jorge Reynoso en Xander Berkeley.

CIA-agent Hank Knight (Railsback), die in Mexico is gestationeerd, is verantwoordelijk voor de veiligheid van de Amerikaanse senator Berkeley (Melville), die op bezoek is. Hank heeft een probleem: hij drinkt te veel. Roberto (Luke), een goede vriend, die bij de recherche van de Mexicaanse politie zit, probeert hem op te lappen. Berkeley, zijn vrouw (Seamone) en zijn bodyguards - jongens van de CIA - worden in een hinderlaag gelokt, waarbij de senator ernstig gewond raakt. Lee Kohler (Guest), Hanks baas, geeft hem uiteraard de schuld, meent dat hij incompetent is en de voorschriften niet in acht heeft genomen. Hank en Roberto gaan op eigen houtje de zaak onderzoeken en ontdekken dat er verraad binnen de eigen gelederen is. Het plot, hoewel overbekend, zit heel aardig in elkaar, maar de regie van Hess laat te wensen over en het spel komt niet boven de middelmaat uit. De film kwam eventjes uit in de bioscopen om daarna snel weer te verdwijnen en in het vergeetboek te raken. Het scenario is van Anthony Peck en Stephen Katz naar een verhaal van Beth Glazer en Peck. Het camerawerk is van Makoto Watanabe, die helaas voor weinig opwindende beelden heeft gezorgd. Dolby.

Siete en la mira

1985 | Actiefilm

Mexico 1985. Actiefilm van Pedro Galindo. Met o.a. Mario Almada, Fernando Almada, Jorge Reynoso en Eleazar García jr..

Een groep punkers arriveert in een rustig dorpje. De 'sheriff' van het plaatsje is van mening dat het geen kwaad kan hen met rust te laten, maar zijn assistent denkt er anders over. Een domme film, een van de vele die door de familie Galindo geproduceerd zijn.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Jorge Reynoso op televisie komt.

Reageer