Richard Ruccolo

Acteur

Richard Ruccolo is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Playdate

2012 | Thriller

Verenigde Staten 2012. Thriller van Andrew C. Erin. Met o.a. Marguerite Moreau, Richard Ruccolo, Abby Brammell, Aidan Potter en Julien Dean Lacroix.

Emily Valentine wil even op adem komen na een drukke periode en heeft besloten om wat meer tijd te besteden aan haar man en hun tienjarige dochtertje Olive. Sinds kort hebben ze nieuwe buren, een op het eerste gezicht leuke familie met een tienjarig zoontje, Billy. De twee families groeien snel naar elkaar toe en vooral Olive en Billy kunnen het zeer goed met elkaar vinden. Een aantal vreemde gebeurtenissen bij hun nieuwe buren maakt Emily ongerust. Ze krijgt ook steeds meer de indruk dat Billy enkele duistere geheimen met zich meedraagt.

The One

2003 | Romantiek, Familiefilm, Komedie

Verenigde Staten 2003. Romantiek van Ron Lagomarsino. Met o.a. Richard Rucculo, Meredith Monroe, Gabriel Hogan, Jenny Levine en Adam Cabral.

Voor wie romantische komedies als The Wedding Planner kent, is tv-film The One gesneden koek. Maar voor dit soort films geldt heel erg dat de acteurs het gebrek aan originaliteit van het verhaal kunnen compenseren. De relatief onbekende Ruccolo, Monroe en Hogan kwijten zich wat dit betreft minimaal even goed van hun taken als de postersterren van The wedding planner, Jennifer Lopez en Matthew McConaughey. Ruccolo speelt succesvolle cateraar Michael, die verliefd wordt op blondine Gail (Monroe). Gail is al met hockeybink Gordie (Hogan) en Michael mag het eten verzorgen op hun bruiloft. Voor wie is Gail 'De Ene'?

All Over the Guy

2001 | Romantische komedie

Verenigde Staten 2001. Romantische komedie van Julie Davis. Met o.a. Dan Bucatinsky, Richard Ruccolo, Sasha Alexander, Adam Goldberg en Christina Ricci.

Eli (Dan Bucatinsky) is een journalist in Los Angeles die met open vizier op zoek is naar een aardige man. Tijdens een blind date lijkt de stevig rokende en drinkende Tom (Richard Ruccolo) niet de meest geschikte kandidaat. Eli's verlangen krijgt de overhand als hij Tom toevallig nog een keer ontmoet. All Over the Guy is een doorsnee romantische film met als enig verschil dat het onderhavige koppel beschikt over hetzelfde geslacht. Het scenario is van hoofdrolspeler Dan Bucatinsky die zijn eigen toneelstuk 'I know you are, but what am I?' versleutelde. Met gastrollen van Lisa Kudrow en Christina Ricci.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Richard Ruccolo op televisie komt.

Reageer