Mauro Di Francesco

Acteur

Mauro Di Francesco is acteur.
Er zijn 6 films gevonden.

Abbronzatissimi 2 - Un anno dopo

1993 | Komedie, Erotiek

Italië 1993. Komedie van Bruno Gaburro. Met o.a. Jerry Calà, Vanessa Gravina, Eva Grimaldi, George Hilton en Mauro Di Francesco.

In deze film gaan de personages niet langer op vakantie naar de badplaats Rimini aan de Adriatische Zee om bruin te worden, maar naar een beauty-farm. Een sportjournalist en zijn vrouw gaan naar de boerderij om te relaxen en ontmoeten andere stelletjes. De belevenissen variëren van partnerruil tot wanhopig negeren van een ex-echtgenoot. Iets betere opnamen dan in de eerste film maar dat is geen compliment, omdat toen vulgariteit en stompzinnigheid troef waren en er deze keer tenminste nog sprake is van wat meer humor en vele lieftallige, uit de kleren gaande vrouwen. Spel en regie zijn zwak.

Puro cashmere

1986 | Komedie, Romantiek

Italië 1986. Komedie van Biagio Proietti. Met o.a. Mauro Di Francesco, Paola Onofri, Anna Galiena, Antonio Cantafora en Isa Gallinelli.

Giuliano (Di Francesco) heeft van zijn spaargeld een trui van zuivere kasjmier gekocht voor zijn vriendin. Tot zijn chagrijn ontdekt hij dat zij met zijn beste vriend scharrelt. Die nodigt hem uit voor zijn feest, waar hij een meisje ontmoet dat hem bevalt. Helaas morst zij saus op zijn trui en zij belooft deze te wassen en terug te brengen. Als ze na een paar dagen nog niet is verschenen, gaat hij naar haar op zoek. Een leuke film, maar niet zonder zwakke punten.

Ferragosto O.K.

1986 | Komedie

Italië 1986. Komedie van Sergio Martino. Met o.a. Gianni Ciaardo en Mauro Di Francesco.

Een dwaze en banale komedie met enkele hilarische momenten. Plaats van handeling is een comfortabel hotel met uitzicht op zee en een privé-strand. Elke gast heeft zijn of haar verhaal. Het doen en laten van de personages in verschillende situaties, van playboys tot een oudere dame en van een jonge tennisser tot een studiehoofd, passeert de revue. Al deze figuren en de schaars geklede en voluptueuze vrouwen kunnen dit rommelige geheel niet redden. Wordt verondersteld een komedie over de zomervakantie te zijn maar echte humor, die de film wat op had kunnen warmen, ontbreekt. Ook bekend als LOVE IN THE SUN en DES BELLES VACANCES D'AOÛT.

Yesterday - Vacanza el mare

1985 | Drama, Komedie

Italië 1985. Drama van Claudio Risi. Met o.a. Mauro Di Francesco, Giorgia Fiorio, Marina Viro, Jerry Calà en Eleonora Giorgi.

Een schaamteloze herhaling en voortzetting van het leven van de jonge mensen uit de theatrale film SAPORE DI MARE, die inmiddels dertigers zijn. Het verhaal draait om een geheimzinnige uitnodiging in een discotheek aan de Adriatische kust: de oude vrienden en bekenden van tien jaar geleden komen samen voor een nostalgisch avondje vol terugblikken en gesprekken over hun huidige problemen.

Chewingum

1984 | Komedie

Italië 1984. Komedie van Biagio Proietti. Met o.a. Mauro Di Francesco, Isabella Ferrari, Massimo Ciavarro, Mara Venier en Marina Viro.

Een van die Italiaanse films die tracht slechte Amerikaanse jeugdfilms te imiteren, met dien verstande dat dit wel de allerslechtste is. Het hersenloze verhaal gaat over een stel net aan de puberteit ontgroeide studentjes die verliefd worden, in de problemen raken en stommiteiten uithalen; toch blijven de meisjes er wonder boven wonder mooi uitzien terwijl de jongens bezig zijn met hun flauwe aanstellerij. De algehele kwaliteit is niet om over naar huis te schrijven.

Sballato gasato completamente fuso

1982 | Komedie

Italië 1982. Komedie van Steno. Met o.a. Enrico Maria Salerno, Edwige Fenech, Diego Abatantuono en Mauro Di Francesco.

Een journaliste is ontevreden over haar baan en verzoekt haar baas haar een bevredigender opdracht toe te vertrouwen, doch hij weigert dit. Daarom gaat ze een weddenschap met hem aan dat ze erin zal slagen een sensationeel artikel te schrijven. De zoveelste flauwe Italiaanse komedie, met slechts enkele leuke grappen en wat naaktscène's. Lees liever de krant.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Mauro Di Francesco op televisie komt.

Reageer