Elsio Mancuso

Componist

Elsio Mancuso is componist.
Er zijn 3 films gevonden.

Le Notti del terrore

1980 | Horror

Italië 1980. Horror van Andrea Bianchi. Met o.a. Maria Angela Giordan, Gianluigi Chirizzi, Karin Well, Peter Bark en Simone Mattioli.

Een verschrikkelijke film - we hebben het Zombie-gedoe wel gezien en in dit zoveelste produkt ziet men alleen maar herhalingen van voorgaande films. De levende doden voeden zich nog steeds met mensen, het liefst mooie meisjes. De makers schijnen te denken dat het publiek geniet bij het zien opeten van goed gebouwde leden van het vrouwelijk geslacht. De monsters worden er echter niet mooier door. Ook bekend als ZOMBIE HORROR.

Decamerone N. 2...Le altre novelle del Boccaccio

1972 | Erotiek

Italië 1972. Erotiek van Mino Guerrini. Met o.a. Enzo Pulcrano, Claudia Bianchi en Salvatore Giocondo.

Pasolini had voor zijn verfilming van de IL DECAMERONE slechts acht van de honderd verhalen van Boccaccio gebezigd. Er zat in de Decamerone beslist nog aardig wat materiaal dat niet meteen voor kostschoolmeisjes was bestemd. Pasolini had bovendien het gewaagde uit de toen florissante nudie-theatertjes gehaald en in elitebioscopen geïntroduceerd. Men kon rustig doorgaan. In deze film van Guerrini gaat het er heel wat minder poëtisch aan toe, even erotisch en zichtbaar met beperkter middelen gedraaid. De vrijwel onbekende acteurs laten een overtuigende indruk na. Het enige anachronisme zit in de te modern aandoende grime van de dames en de amateuristische muziek van Elsio Mancuso en Burt Rexon.

I Pirati dell'isola verde

1970 | Avonturenfilm, Historische film, Romantiek

Spanje/Italië 1970. Avonturenfilm van Ferdinando Baldi. Met o.a. Dean Reed, Annabella Incontrera, Alberto de Mendoza, Mary Francis en Leslie Bayley.

Na de dood van de onderkoning van een Caraïbisch gebied in de zeventiende eeuw is diens dochter overgeleverd aan een corrupte neef, die als clandestien hoofd van een piratenbende tegen haar leven komplotteert om haar troonopvolging te voorkomen. Een toegewijde Britse zeeheld weet de uitvoering van deze snode plannen te voorkomen. Een vlot gemaakte avonturenfilm volgens het overbekende stramien.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Elsio Mancuso op televisie komt.

Reageer