Victoria Barrett

Acteur

Victoria Barrett is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Three Kinds of Heat

1987 | Thriller

Verenigd Koninkrijk/Verenigde Staten 1987. Thriller van Leslie Stevens. Met o.a. Robert Ginty, Victoria Barrett, Shakti Ghen, Barry Foster en Mary Tamm.

Een routineuze thriller met Ginty als Interpol-rechercheur die met behulp van twee vrouwelijke collega's een smokkelaarsbende achtervolgt. De locaties mogen dan Engels zijn, het feit dat de vrouwen Amerikaans/Hongkongse uniformen dragen draagt alleen maar bij tot de onzinnigheid van deze film.

America 3000

1986 | Sciencefiction

Verenigde Staten 1986. Sciencefiction van David Engelbach. Met o.a. Chuck Wagner, Laurene Landon, Camila Sparv, Victoria Barrett en William Wallace.

Weerzinwekkend onleuke 'SF-komedie' uit de Cannon-fabrieken. Voor zover uit deze hysterische, onsamenhangende brij een intrige te stileren valt gaat het over een stel stoere vrouwen die anno 3000, nadat door een verwoestende atoomoorlog de planeet aarde terug naar de prehistorie schijnt geslingerd te zijn, in stamverband proberen te overleven door onder andere mannen als slaven te kweken en de conversatie te beperken tot reutelende keelklanken. Bijna meelijwekkend, zo slecht.

Hot Chili

1985 | Erotiek, Komedie

Verenigde Staten/Verenigd Koninkrijk 1985. Erotiek van William Sachs. Met o.a. Charles Schillaci, Alan J. Kayser, Joe Rubbo, Chuck Hemingway en Louisa Moritz.

Vier gezonde, stevige Amerikaanse boys zonder centen worden ober in een sjiek Mexicaans hotel om zich zo te verlustigen aan de weelderige, welwillende vrouwelijke clientèle. De hotelmanager probeert daar tevergeefs een stokje voor te steken. Flauw, voorspelbaar met af en toe wat bloot.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Victoria Barrett op televisie komt.

Reageer