Trini Montero is acteur.
Er zijn 6 films gevonden.

El Bordón y la estrella

1966 | Drama, Familiefilm, Historische film

Spanje 1966. Drama van Leon Klimowsky. Met o.a. Carlos Estrada, Pipo, Trini Montero en Angel Ter.

In deze film, die zich afspeelt in de Middeleeuwen loopt een man met vastgebonden handen als boetedoening voor een misdrijf dat hij niet heeft gepleegd, over de weg naar Santiago. Hij wordt slechts vergezeld door een kind... Een stichtelijk melodrama voor kinderen.

Encuentro en la ciudad

1952 | Romantiek, Komedie

Spanje 1952. Romantiek van José María Elorrieta. Met o.a. Jose Luis Ozores, Trini Montero en Manuel Requena.

Het verhaal over een liefdesromance tussen een verlegen meisje uit de provincie en een vrolijke taxichauffeur. Een vulgaire en naïeve film.

Horas inciertas

1951 | Misdaad

Spanje 1951. Misdaad van José María Elorrieta. Met o.a. Trini Montero, Fernando Simó en Pedro Tena.

Een man twijfelt aan de geestelijke gezondheid van zijn vrouw die niet ophoudt te herhalen dat ze een beroemde romanschrijver moet vermoorden. Een alledaags scenario, een middelmatige vertolking en een slechte regie.

La Guitarra de Gardel

1949 | Musical

Spanje 1949. Musical van Leon Klimowsky en Leon Klimovsky. Met o.a. Agustín Irusta, Antonio Casal, Carmen Sevilla, Trini Montero en Antonio Casas.

Een jonge muzikant zoekt wanhopig naar de gitaar die aan de fabelachtige Carlos Gardel toebehoorde. Een film zonder belang, die het eerste werk van de Argentijn Klimowsky in Spanje vormde.

Entre barracas

1949 | Drama

Spanje 1949. Drama van Luis Ligero. Met o.a. Miguel Ligero, Marta Santaolalla, Carlos Agosti en Trini Montero.

Een zekere Chuanet uit Valencia, is niet bereid met de dorpspotentaat samen te werken. Een tweederangs film die vergeten kan worden.

El Escándalo

1943 | Avonturenfilm

Spanje 1943. Avonturenfilm van José Luis Sánz de Heredia. Met o.a. Armando Calvo, Mercedes Vecino, Trini Montero en Manuel Luna.

Het liederlijke leven van een Madrileense ruziezoeker uit de 19de eeuw. Een mini-klassieker van de Spaanse film, waarvan twintig jaar later een herverfilming werd gemaakt.