John Loopie

Acteur

John Loopie is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Trois pétasses en rut

1986 | Erotiek

Frankrijk 1986. Erotiek van Luciano Vicecompri (James H. Lewis). Met o.a. André Kay, Christophe Grosse, Anna del Rio, Odette Burel en John Loopie.

Het intieme leven van geheim agenten. Meer een montage echter waarin wij door elkaar scènes aantreffen uit tenminste de volgende films: JAMES BANDE 069 DÉCHARGE PAR TOUS LES TROUS, RÉSERVES Á PUTES POUR COMMANDOS et PETITES VICIEUSES POUR PARTENAIRES TRÈS MUSCLÉS. Geen commentaar.

Le Camping des putes

1984 | Erotiek

Frankrijk 1984. Erotiek van James H. Lewis. Met o.a. André Kay, John Loopie, Silvio Ray, Masha Lavoine en Christinou.

Twee mooie kampeersters hebben hun tent opgezet op priv[KA1]eterrein. Om niet in moeilijkheden te geraken bieden zij hun diensten aan (letterlijk en figuurlijk) aan de eigenaren. Ieder commentaar is overbodig: er is geen componist, geen scenarioschrijver en het is de vraag of er eigenlijk wel een regisseur is.

James Band 069, Agent secret pour obsédées sexuelles

1984 | Erotiek

Frankrijk 1984. Erotiek van James H. Lewis. Met o.a. John Loopie, André Kay, Laura Clair, Eric Peyrolle en Cyril Val.

De geheim agent James Band moet het hoofd van de georganiseerde misdaad ontmaskeren, alsmede zijn mooie medewerksters. Deze laatsten maken het de grote industriëlen naar de zin en hun vrijpartijtjes worden dan altijd op de band opgenomen. Natuurlijk houdt James Band iedereen aan. Dit had een aardige parodie op James Bond kunnen zijn, maar het is slechts de zoveelste domme pornofilm.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer John Loopie op televisie komt.

Reageer