Magda Konopka is acteur.
Er zijn 10 films gevonden.

Spari e baci a colazione

1974 | Misdaad

Italië 1974. Misdaad van Alberto Cavallone. Met o.a. Jane Avril en Magda Konopka.

Een bende beraamt een kraak, maar bij het verdelen van de buit komt er ruzie. Ieder bendelid probeert slimmer te zijn dan de anderen en gaandeweg worden ze gevaarlijker en gewelddadiger. Het verhaal is zwak en het spel nog zwakker. Een paar spannende ogenblikken en wat naakt tegen de verveling. Ook bekend als QUICKLY.

La Casa

1974 | Sciencefiction

Spanje/Italië 1974. Sciencefiction van Angelino Fons. Met o.a. Carlos Estrada, José María Prada, Magda Konopka en Helga Liné.

Eenmaal in de ruimte, ontdekken de bemanningsleden van een ruimtecapsule dat op Aarde zojuist een kernoorlog is uitgebroken. Een betreurenswaardige science-fiction poging, boordevol claustrofobie en psychologische facetten.

Lucky Luciano

1973 | Biografie, Misdaad, Thriller

Frankrijk/Italië 1973. Biografie van Francesco Rosi. Met o.a. Gian Maria Volonté, Rod Steiger, Edmond O'Brien, Vincent Gardenia en Charles Cioffi.

Portret van een van New Yorks beruchtste maffiosi van de hand van Rosi, die eind jaren 40 in de filmwereld terecht kwam als assistent van Luchino Visconti en lang zou blijven werken in de stijl van het naoorlogse Italiaanse neorealisme, maar hier de voorkeur geeft aan een wat gepolijstere stijl. Hij schotelt de kijker een intrigerend maffiadrama voor, dat soms een tikje lastig te volgen, maar toch meer dan de moeite waard is. FBI-agent Siragusa, die Luciano in werkelijkheid arresteerde, speelt hier zichzelf.

Blindman

1971 | Western

Verenigde Staten/Italië 1971. Western van Ferdinando Baldi. Met o.a. Tony Anthony, Ringo Starr, Agneta Eckemyr, Lloyd Batista en Magda Konopka.

Een blinde scherpschutter (?) moet vijftig postordermeisjes afleveren, bestemd voor mijnwerkers in Lost Creek, Texas. Mexicaanse schurken maken hem zijn meisjes afhandig. Dit is het begin van ononderbroken wraak, moord, foltering, geweld, wreedheden. Een weerzinwekkende film. Ook bekend als BLINDMAN'S REVENGE.

When Dinosaurs Ruled the Earth

1970 | Fantasy, Avonturenfilm, Horror, Animatie

Verenigd Koninkrijk 1970. Fantasy van Val Guest. Met o.a. Victoria Vetri, Robin Hawdon, Patrick Allen, Drew Henley en Sean Caffrey.

Een oubollige, maar voor wie de beperkingen van het genre wil aanvaarden uiteindelijk best gezellige monsterfilm à la ONE MILLION B.C. met Vetri en Hawdon als verliefden, afkomstig uit elkaars vijandig gezinde stammen. De trucages zijn, zoals verwacht kon worden, knudde; de rolbezetting van nobele onbekenden illustreert waarom ze nobele onbekenden zijn en de pompeuze muziek van Mario Nascimbene probeert wanhopig het geheel epische dimensies te geven. Naar een verhaal van J.G. Ballard.

Satanik

1969 | Horror

Spanje/Italië 1969. Horror van Piero Vivarelli. Met o.a. Magda Konopka, Julio Peña, Armando Calva, Umi Raho en Luigi Montini.

Een gestolen elixer verandert een lelijke oude vrouw in een jonge schoonheid, maar stuwt haar ook voort in een leven vol geweld, en heeft haar er blijkbaar toe gebracht de hoofdrol te spelen in deze afschuwelijke film.

Satanic

1969 | Horror

1969. Horror van Piero Vivarelli. Met o.a. Umi Raho, Armando Calvo, Julio Peña en Magda Konopka.

Een gestolen elixer verandert een lelijke oude vrouw in een jonge schoonheid, maar stuwt haar ook voort in een leven vol geweld, en heeft haar er blijkbaar toe gebracht de hoofdrol te spelen in deze afschuwelijke film.

Hell Boats

1969 | Oorlogsfilm

Verenigd Koninkrijk 1969. Oorlogsfilm van Paul Wendkos. Met o.a. James Franciscus, Elizabeth Shepherd, Ronald Allen, Reuven Bar-Yotam en Inigo Jackson.

De Engelse vlootbasis op Malta wordt in 1942 voortdurend bedreigd door de Duitse marine die een basis op Sicilië heeft. Een speciale gevechtseenheid van de Britten besluit hier iets aan te doen. Geallieerde heldenmoed tegen Duitse domheid in een kundig gemaakte, zéér luidruchtige oorlogsfilm.

E per tetto un cielo di stelle

1968 | Western

Italië 1968. Western van Giulio Petroni. Met o.a. Giuliano Gemma, Mario Adorf, Magda Konopka en Julie Menard.

Tegenstrijdige figuren trekken met elkaar op. Jim (Gemma) is de lastpost die veel vijanden heeft en Larry (Adorf) is de goedzak.

7 monaci d'oro

1966 | Komedie

Italië 1966. Komedie van Bernardo Rossi. Met o.a. Aldo Fabrizi, Raimondo Vianello en Magda Konopka.

Een parodie op de succesvolle film SETTE UOMINI D`ORO van Mario Vicario, die ongeveer een jaar eerder uitkwam. Een edelman verbergt zijn enorme voorraad gesmokkelde sigaretten in een klooster. De beroepsdief Lucky Marciano (Vianello) komt op een soortgelijk idee, maar wil het klooster gebruiken om een stapel goudstaven te verbergen die hij van plan is te stelen. Dus moet hij de monniken in het klooster inpalmen en misleiden. Een banale en flauwe film, zwak geregisseerd door Rossi. De aanwezigheid van Fabrizi en Vianello redt de film, zo leuk is het om deze twee acteurs aan het werk te zien.