Alicia Sanchez

Acteur

Alicia Sanchez is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Les girls

1988 | Mysterie, Avonturenfilm

Frankrijk/Spanje 1988. Mysterie van Adolfo Aristarain. Met o.a. Catherine Leprince, Alicia Sanchez, Eusebio Poncela, Ovidi Montlor en Susana Sentis.

Een nieuw avontuur van detective Carvalho, een schepping van Vasquez Montalban. Hij gaat naar het gebied rond Sète om er compromitterende foto's te zoeken. Men zou het uitgekauwde onderwerp nog voor lief nemen als de verfilming niet zo banaal was geweest.

Furtivos

1975 | Drama

Spanje 1975. Drama van José Luis Borau. Met o.a. Ovidi Montllor, Lola Gaos, Alicia Sanchez, Felipe Solano en Ismael Merlo.

Een door zijn moeder gedomineerde stroper wordt verliefd op een meisje dat uit een opvoedingsgesticht is weggelopen. Hij verbergt haar in hun huis in de bossen, tot de jonge gangster wiens vriendin zij was, haar komt opeisen. Dit was de eerste film waarin van de vrijheid die na Franco's dood ontstond, openhartig gebruik werd gemaakt. De film ondervond prompt toch moeilijkheden bij de keuring. In de personages en dialogen vond men kennelijk provocaties die buiten Spanje niet of nauwelijks herkenbaar zijn, zodat de ambivalente liefdesgeschiedenis en de moederbinding het sterkst overkomen en dan ook boeiend genoeg blijken. De vernietigende karikatuur van de hypocriete gouverneur - gespeeld door Borau zelf - is voor iedereen voldoende duidelijk. Het in fraaie fotografie bijna voelbaar gemaakt leven in en met de natuur gaat - zoals vaker in de Spaanse cinema - helaas samen met uitvoerige en niet getruceerde wreedheden tegen dieren.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Alicia Sanchez op televisie komt.

Reageer