Arturo Correa

Acteur

Arturo Correa is acteur.
Er zijn 7 films gevonden.

Machuchal agente 'O' en New York

1966 | Komedie

Puerto Rico/Mexico 1966. Komedie van Fernando Cortés. Met o.a. Adalberto 'Machuchal' Rodríguez, Gina Romand, Felipe Rodríguez en Arturo Correa.

Een arme man raakt als gevolg van zijn domheid betrokken bij een serie avonturen. Een parodie op de James Bond-films, maar absoluut niet grappig.

El Secreto de las esmeraldas

1966 | Avonturenfilm

Colombia/Spanje 1966. Avonturenfilm van Sebastián Almeida. Met o.a. Rosa Morena, Julio Pérez Tabernero, Arturo Correa en Enrique Pontón.

In Bogota barsten de intriges los rond een Spaanse erfgename. Een uiterst vulgaire film met toeristische elementen.

Los expatriados

1963 | Drama

Puerto Rico/Mexico 1963. Drama van Fernando Cortés. Met o.a. Luis Aguilar, Mapy Cortés, Adalberto Martínez, Maribella García en Arturo Correa.

Een jongen Puertoricaan wordt in New York beschuldigd van een misdaad die hij niet gepleegd heeft. Deze film is enigszins ge[KA3]inspireerd op WEST SIDE STORY en wil duidelijk maken (en zegt het ook nog letterlijk) dat jonge Puertoricanen hun vaderland niet moeten verlaten om hun economische situatie te verbeteren: als zij in hun eigen land blijven, zijn zij beter af en maken zij hun leven niet nodeloos ingewikkeld. Beneden alle peil.

El Crimen de la hacienda

1963 | Drama

Mexico/Puerto Rico 1963. Drama van Juan Orol. Met o.a. Mary Esquivel, Arturo Correa, Lilian Hurst en Mona Martí.

Een meisje dat een misvormd gezicht heeft, is de erfgename van een immens fortuin. Om zich daarvan meester te maken, vraagt een jongeman haar ten huwelijk. Een dom melodrama.

Cuentan de una mujer

1958 | Drama

Mexico 1958. Drama van Juan J. Ortega. Met o.a. Marga López, Carlos Baena, Sonia Furió en Arturo Correa.

Door een ongeluk raakt een jonge miljonaire verlamd en komt tot de ontdekking dat zij tot nu toe een leeg leven heeft geleid. Film zonder ook maar de minste kracht.

Confidencias matrimoniales

1958 | Drama

Mexico 1958. Drama van José Díaz Morales. Met o.a. Olivia Michel, Tony Carvajal, Arturo Correa en Augusto Benedico.

In een kraamcentrum vertellen drie vrouwen hun levensverhaal, terwijl er een brand uitbreekt. Wees niet bang: alles komt in orde in dit absurde, ridicule, pathetische en moraliserende melodrama.

Manicomio

1957 | Drama

Mexico 1957. Drama van José Díaz Morales. Met o.a. Luz María Aguilar, Joaquín Cordero, Olivia Michel en Arturo Correa.

Een meisje wordt krankzinnig als gevolg van een poging tot aanranding en moet worden opgenomen in een inrichting voor geestelijk gestoorden. Een stom en pretentieus melodrama dat bol staat van de onbedoelde humor.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Arturo Correa op televisie komt.

Reageer