Michael Schock

Regisseur, Acteur

Michael Schock is regisseur en acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Un été d'enfer

1985 | Misdaad, Actiefilm

Frankrijk/Spanje 1985. Misdaad van Michael Schock. Met o.a. Thierry Lhermitte, Veronique Janot, Joaquín Hinojosa, Jack Taylor en Daniel Duval.

Beth, een jonge vrouw, wil haar verdwenen zuster vinden. Een middelmatige, afgezaagde en verwarde thriller, hoewel hij ook een paar pluspunten heeft. Ook bekend als UN VERANO DE INFIERNO.

International Prostitution

1980 | Erotiek, Avonturenfilm

Frankrijk/Hongkong SAR van China 1980. Erotiek van Elie Blorovich. Met o.a. Laura Gemser, Jean-Louis Broust, Gabriele Tinti, Joëlle Guillaud en Sophie Boudet.

Een pooier die een jonge prostituée heeft vermoord, wordt door een hardnekkige politie-inspecteur achtervolgd tot in Hong Kong. Een en ander is slechts een aanleiding om Gemser regelmatig uit de kleren te laten gaan, een spektakel al even deprimerend als de stuntelige intrige en de donkere fotografie. Ook bekend als BRIGADE CRIMINELLE, in een doorzichtige poging in te haken op het succes van het al even onfrisse BRIGADE MONDAINE.

Trocadero bleu citron

1978 | Familiefilm

Frankrijk 1978. Familiefilm van Michael Schock. Met o.a. Anny Duperey, Lionel Melet, Bérangère de Lagatinerie, Henri Garcin en Frank Fitoussi.

Een onbenullig, trendgevoelig filmpje waarin wordt ingespeeld op de rage van de skate-boards (intussen alweer vergeten). Duperey is een hippe moeder die haar zoon, een skate-board freak, wil helpen het meisje van zijn dromen te veroveren. Totaal ongeloofwaardig, stuntelig gemaakt en, afgezien van Duperey, bevolkt met volstrekt talentloze jongelui.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Michael Schock op televisie komt.

Reageer