Sergio Renan

Regisseur, Acteur

Sergio Renan is regisseur en acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Tacos Altos

1985 | Drama

Argentinië 1985. Drama van Sergio Renan. Met o.a. Susu Pecoraro, Miguel Angel Sola, Ana Maria Picchio, Arturo Maly en Willie Lemos.

Dit is een vrije bewerking van twee korte verhalen van Bernardo Kordon. De prostituée wordt gespeeld door Pecoraro, de winnares in Karlovy Vary van de onderscheiding voor de beste actrice in de film CAMILIA. Als straathoertje in Buenos Aires dringt ze er bij haar familie op aan om ook in Buenos Aires te komen wonen, omdat ze iemand nodig heeft om voor haar onwettige kind te zorgen. De film staat bol van menselijke emoties, met veel episodes over het leven op straat. USA-titel: HIGH HEELS.

Martin Fierro

1968 | Historische film

Argentinië 1968. Historische film van Leopoldo Torre Nilsson. Met o.a. Alfredo Alcon, Lautaro Murua, Graciela Borges, Leonardo Favio en Walter Vidarte.

Torre Nilsson, een van Argentinië's internationaal bekende regisseurs, heeft met dit werk over de legendarische Fierro een film van epische proporties gemaakt. De film, die is gebaseerd op het gelijknamige boek van Jose Hernandez, schetste Fierro's strijd tegen de harde wereld; niet alleen zijn strijd met de Indianen, maar ook met de beschaafde wereld van zijn tijd. De film, die geladen is met menselijke emoties en die Nilssons meesterhand verraadt, heeft historische waarde.

Humo de marihuana

1968 | Drama, Misdaad

Argentinië 1968. Drama van Lucas Demare. Met o.a. Carlos Estrada, Marcela Lopez Rey, Thelma Biral, Sergio Renan en Hector Pellegrini.

Deze blik op de drugshandel en de effecten daarvan op de belangrijkste hoofdsteden in de wereld besteedt ook aandacht aan het rechtssysteem, waarin de misdadigers hun straf ontlopen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Sergio Renan op televisie komt.

Reageer