Robert Bergman

Regisseur, Cameraman

Robert Bergman is regisseur en cameraman.
Er zijn 3 films gevonden.

A Whisper To A Scream

1989 | Thriller, Horror

Canada 1989. Thriller van Robert Bergman. Met o.a. Nadia Capone, Michael A. Miranda, Yaphet Kotto, Lawrence Bayne en Michael Lebovic.

Een spannende horrorfilm over een bezeten geluidsman, die systematisch striptease-danseressen vermoordt met een ironisch hoogtepunt wanneer zijn volgende slachtoffer regelrecht om hulp in zijn armen loopt, omdat zij haar wat zonderlinge kunstenaarsvriend voor de vermomde massamoordenaar houdt.

Don't Turn Out the Light

1988 | Misdaad

Canada 1988. Misdaad van Robert Bergman. Met o.a. Robert Bideman, Nadia Capone, Robbie Fox en Paul Saunders.

Drie gevangenen ontsnappen tijdens een verplaatsing van de ene gevangenis naar de andere. Ze gijzelen een gezin, en een geestelijk gestoorde psycho uit het trio terroriseert de bange familie. Clichéwerk. Stereotiepe karakters. Don't turn on your TV!

Central Park Driver

1988 | Horror

Verenigde Staten 1988. Horror van Gerard Ciccoritti. Met o.a. Michael A. Miranda, Helen Papas en Cliff Stoker.

Oliviero rijdt 's nachts met zijn taxi door New York, steeds op zoek naar een gewillige prooi, want hij is al meer dan drie eeuwen een vampier. Hij heeft echter een nadeel: hij kan alleen het bloed zuigen van mensen die hem toevertrouwen het leven meer dan beu te zijn. Hij bewijst hen dan ook een dienst door hen naar 'een' andere wereld te helpen, want zijn slachtoffers dwalen daarna ook rond door de straten van New York. Een mislukte poging om een moderne vampierenfilm te maken met een 'hart'. De 'nosferatu' wordt hier voorgesteld als een eenzaam wezen, wanhopig op zoek naar een reden van zijn eindeloze bestaan. Het scenario van Ciccoritti slaagt er niet in te boeien en spanning is er al evenmin. Gemonteerd als een video-clip en op dezelfde wijze in beeld gebracht door Robert Bergman. Uitgebracht in 1988.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Robert Bergman op televisie komt.

Reageer