Chang Li

Acteur

Chang Li is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

The Dragon on Fire

1981 | Actiefilm

Hongkong SAR van China 1981. Actiefilm van Chiang Hung en Ho Chih-Chiang. Met o.a. Dragon Lee, Bruce Lea, Bruce Li, Samuel Walls en Yang Sze.

Een drietal Kung Fu-experts staat tegenover een malafide diamantair en zijn bedenkelijke handlangers. De film munt uit door prima Kung Fu-actie, bedreven door de drie helden, die om 't hardst en tot in de kleinste details Bruce Lee imiteren. Dat levert een even boeiend als pijnlijk spektakel op. De regisseurs staan op de titelrol als resp. Joseph Kong en Godfrey Ho.

Bruce and the Shaolin Bronzemen

1979 | Actiefilm

Filipijnen 1979. Actiefilm van Chiang Hung. Met o.a. Bruce Le, Chang Li, Tsing Tong-Tsai, Lita Vasquez en Ruby Anna.

Een jonge Kung Fu-held raakt betrokken bij de jacht op een goudschat. De plot is bijna niet te volgen en de lokaties zijn lusteloos, maar Le weet met sterk Kung Fu-werk zijn grote voorbeeld, Bruce Lee, griezelig perfect te imiteren. De regisseur staat op de titelrol als Joseph Kong.

Bruce Lee - the Star of All Stars

1975 | Actiefilm

Hongkong SAR van China 1975. Actiefilm van Yeo Bang-Yan. Met o.a. D Ho Chung-Tao, Chang Sing-Yu, Chang Li, Lung Fei en An Ping.

Tweelingbroer (!) van Bruce Lee, Tang Lung, vermoedt dat zijn evenbeeld werd vermoord. Onderzoek voert hem naar dader, leider van narcoticasyndicaat. Ontstellend incompetent. US/GB-titel: EXIT THE DRAGON - ENTER THE TIGER.

The Prodigal Boxer

1974 | Actiefilm

Hongkong SAR van China 1974. Actiefilm van Chai Ying-Min. Met o.a. Meng Fei, Chun Wah-Lung, Pa Hung, Wong Ching en Chun Nan.

Opnieuw een plot rond rivaliserende sportinstituten. Dit snerpend kung fu-werkstuk is een treffend voorbeeld van wat wel genoemd wordt 'Chinese cinema of vengeance' en als zodanig leerzaam.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Chang Li op televisie komt.

Reageer