Paco Martínez Soria is acteur.
Er zijn 21 films gevonden.

La Tía de Carlos

1980 | Komedie

Spanje 1980. Komedie van Luis María Delgado. Met o.a. Paco Martínez Soria, Rafael Alonso, Carmen Cervera en Luis Varela.

Een man op leeftijd wordt als vrouw verkleed zonder dat hij er iets aan kan doen. Onuitstaanbaar.

Es peligroso casarse a los 60

1980 | Komedie

Spanje 1980. Komedie van Mariano Ozores. Met o.a. Paco Martínez Soria, Julita Martínez, María Luisa Ponte en Antonio Ozores.

Een oude vrijgezel besluit op zijn zestigste te gaan trouwen, om te proberen nakomelingen te verwekken...De laatste komische film, waarin de onuitstaanbare Paco Martínez Soria de hoofdrol heeft gespeeld.

Vaya par de gemelos

1977 | Komedie

Spanje 1977. Komedie van Pedro Lazaga. Met o.a. Paco Martínez Soria, Margot Cottens, Inma de Santis en María Isbert.

De misverstanden die ontstaan als gevolg van de uiterlijke gelijkenis tussen twee mannen uit verschillende sociale milieus. Een van de klassieke en onveranderlijk stompzinnige komedies van Soria.

Estoy hecho un chaval

1976 | Komedie

Spanje 1976. Komedie van Pedro Lazaga. Met o.a. Paco Martínez Soria, Queta Claver, Rafaela Aparicio en Roberto Font.

Een ambtenaar die op het punt staat met pensioen te gaan, ontvangt het bericht dat hij weer vader wordt...De vertolking van de onuitstaanbare Martínez Soria is weinig verrassend.

El Alegre divorciado

1975 | Komedie

Spanje/Mexico 1975. Komedie van Pedro Lazaga. Met o.a. Paco Martínez Soria, Florinda Chico en Pancho Córdoba.

De ruwheid van haar man doet een Spaanse vrouw besluiten echtscheiding aan te vragen in Mexico, waar het echtpaar veel gereisd heeft. Dit is weer zo'n moeizame komedie van Paco Martínez Soria, met dit verschil dat deze film werd gemaakt in een co-produktie met Mexico.

El Calzonazos

1974 | Komedie

Spanje 1974. Komedie van Mariano Ozores. Met o.a. Paco Martínez Soria, Florinda Chico, Mari Carmen Prendes en María Kosti.

Een wat oudere man die geheel door zijn familie wordt overheerst, besluit na enkele tabletjes te hebben ingenomen, de teugels thuis in handen te nemen. De klassieke reactionair-paternalistische komedie met in de hoofdrol Martínez Soria.

El Padre de la criatura

1972 | Komedie

Spanje 1972. Komedie van Pedro Lazaga. Met o.a. Paco Martínez Soria, Florinda Chico, José Sacristán, Antonio Ferrandis en Mirta Miller.

Een bejaard echtpaar wil de vrolijkheid van vroeger weer terug zien te krijgen. Evenals alle overige komedies met Martínez Soria waardeloos.

El Abuelo tiene un plan

1972 | Komedie

Spanje 1972. Komedie van Pedro Lazaga. Met o.a. Paco Martínez Soria, Isabel Garcés, José Sacristán en Guadalupe Muñoz Sampedro.

Een oude vrijster en een weduwnaar vertoeven tegelijkertijd in een sanatorium. Tot ontsteltenis van hun families worden zij verliefd op elkaar. De film illustreert pijnlijk de verwording van dit door Paco Martínez Soria populair gemaakte type komedie.

Hay que educar a papá

1971 | Komedie

Spanje 1971. Komedie van Pedro Lazaga. Met o.a. Paco Martínez Soria, Julia Caba Alba, Máximo Valverde en Helga Liné.

Een dorpeling besluit het leven van zijn neef, die hippie, is in goede banen te leiden. De eeuwige komedie van Martínez Soria, net zo stompzinnig en reactionair als al zijn overige films.

Don erre que erre

1970 | Komedie

Spanje 1970. Komedie van José Luis Sáenz de Heredia. Met o.a. Paco Martínez Soria, Maria Carmen Prendes, José Sacristán, Mariá Román en Tomás Blanco.

Een dorpeling komt in de stad aan en wil iedereen van zijn rotsvaste principes overtuigen. Een van de pijnlijke komedies van Martínez Soria die allemaal op elkaar lijken.

Se armó el belén

1969 | Komedie

Spanje 1969. Komedie van José Luis Sáenz de Heredia. Met o.a. Paco Martínez Soria, Germán Cobos, Irán Eory en Julia Caba Alba.

Een priester op leeftijd wordt naar een Madrileense buitenwijk gezonden. Deze film met Martínez Soria is nog achterlijker en onuitstaanbaarder dan gemiddeld.

Abuelo made in Spain

1969 | Komedie

Spanje 1969. Komedie van Pedro Lazaga. Met o.a. Paco Martínez Soria, Mónica Randall, Mabel Karr, Manuel de Blas en Florinda Chico.

Een dorpeling gaat zijn familie in de hoofdstad opzoeken en slaagt er in al hun problemen op te lossen. Dit is nu typisch een komedie met Martínez Soria, en dus net zo slecht als alle andere.

El Turismo es un gran invento

1968 | Komedie

Spanje 1968. Komedie van Pedro Lazaga. Met o.a. Paco Martínez Soria, José Luis Lopéz Vázquez, Antonio Ozores, María Luisa Ponte en Paco Martinez Soria.

Een burgemeester wil zijn dorpje veranderen in een toeristencentrum. Een gedateerde, moraliserende komedie, alleen bestemd voor de bewonderaars van de hoofdrolspeler.

Qué hacemos con los hijos?

1967 | Komedie

Spanje 1967. Komedie van Pedro Lazaga. Met o.a. Paco Martínez Soria, Irán Eory, Alfredo Landa, José Rubio en Lina Morgan.

Een taxichauffeur gaat de problemen van zijn familie oplossen in een prekerige, moralistische komedie zoals Martínez Soria ze altjd maakt.

La Ciudad no es para mí

1965 | Komedie

Spanje 1965. Komedie van Pedro Lazaga. Met o.a. Paco Martínez Soria, Doris Coll, Eduardo Fajardo, Alfredo Landa en Antonio Mayans.

Iemand van middelbare leeftijd uit de provincie komt in de hoofdstad aan, maar hij kan niet aan het stadsleven wennen. Deze film betekende het begin van de populariteit van Paco Martínez Soria, die later dit personage tot vervelens toe zal herhalen. Een demagogische en paternalistische film met een plat gevoel voor humor.

Sendas marcadas

1959 | Misdaad

Spanje 1959. Misdaad van Juan Bochs. Met o.a. Adriano Rimoldi, Antonio Puga, Montserrat Julio en Paco Martínez Soria.

Een inspecteur van politie, een agent en een misdader moeten samen in een berghut overnachten. Een curieuze film die desalniettemin mislukt is.

El Difunto es un vivio

1955 | Komedie

Spanje 1955. Komedie van Juan Lladó. Met o.a. Paco Martínez Soria, Mercedes Monterrey, Mary Santpere en José Sazatornil.

Herverfilming van de gelijknamige film, waarin Iquino zijn rol heeft beperkt tot filmproducent en scenarioschrijver. De reslutaten waren nog slechter dan bij de eerste versie.

La Montaña sin ley

1953 | Misdaad

Spanje 1953. Misdaad van Miguel Lluch. Met o.a. José Suárez, Isabel de Castro, Paco Martínez Soria en Barta Barry.

Een jonge postbode vecht tegen een plattelandsbende in deze zeer slechte B-film.

Fantasía española

1953 | Komedie

Spanje 1953. Komedie van Javier Setó. Met o.a. Antonio Casal, Angel de Andrés, Trini Alonso en Paco Martínez Soria.

De beschamende voorvallen van twee onnozele avonturiers. Niet de moeite van het bekijken waard.

La Danza del corazón

1951 | Drama

Spanje 1951. Drama van Ignacio F. Iquino. Met o.a. Tony Leblanc, Isabel de Castro, Manuel Monroy, Mercedes Mozart en Paco Martínez Soria.

Een verloofd stel stuit op de tegenstand van hun beide families. Een tweederangsfilm zonder enkele kwaliteit met een toneelmatige aanpak.

Boda accidentada

1943 | Komedie

Spanje 1943. Komedie van Ignacio F. Iquino. Met o.a. Mercedes Vecino, Luis Prendes, Pedro Mascaró, José Jaspe en Paco Martínez Soria.

In een hotel dat zeer in trek is, vertoeven tegelijkertijd verschillende paren. Een middelmatige film vol intriges, die enigszins vooruitloopt op het erotische type film dat deze regisseur jaren later zou maken.