Lucas Lowe

Regisseur

Lucas Lowe is regisseur.
Er zijn 2 films gevonden.

The King of the Kickboxers

1991 | Actiefilm

Verenigde Staten 1991. Actiefilm van Lucas Lowe. Met o.a. Loren Avedon, Richard Jaeckel, Billy Blanks, Don Stroud en Sherrie Rose.

Avedon, de ster uit KARATE TIGER 2 en KARATE TIGER 3 -vandaar de alternatieve titel KARATE TIGER 4 - is een New Yorkse politieman, die in Tha[KA3]iland (de film is deels in Bangkok, deels in Toronto opgenomen) als jonge knaap zijn broer voor zijn ogen zag vermoorden. Hij wordt door Interpol benaderd om in Bangkok een misdaad-organisatie op te rollen, gespecialiseerd in het maken van gevechtfilms, waarin de acteurs ook daadwerkelijk worden gedood! Dit laatste wordt gedaan door de moordlustige zwarte Blanks (zesvoudig wereldkampioen kickboxen) die ook de dood van Avedons broer op zijn geweten heeft. Ondanks het doorzichtig verhaaltje, een zoveelste variatie op een leeggemolken thema en vertolkingen die nergens op lijken, af en toe spectaculaire actie en goede in scène gezette gevechten.

American Shaolin

1991 | Actiefilm

Verenigde Staten 1991. Actiefilm van Lucas Lowe. Met o.a. Reese Madigan, Trent Bushey, Daniël Dae Kim, Billy Chang en Cliff Lenderman.

Madigan speelt de rol van een Amerikaans kickboks-kampioen, die na een publieke vernedering de eerste blanke wordt die een opleiding mag volgen in de Shaolintempel, de beste vechtsportschool ter wereld, diep in het binnenland van China. Naast de echt authentiek aandoende heilige tempel, mysterieus ogende rituelen, is er flink wat actie in de vorm van gevechten. Het oubollige scenario is van Keith W. Strandberg. Ook bekend als KARATE TIGER 5 omdat de producten van dezelfde lui zijn die KARATE TIGER 3 en KARATE TIGER 4 op hun geweten hebben.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Lucas Lowe op televisie komt.

Reageer