Virginie Darmon

Acteur

Virginie Darmon is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Soeur porteuse

1997 | Drama

Frankrijk 1997. Drama van Brigitte Coscas. Met o.a. Virginie Darmon, Alexia Stresia, Fréderic Pellegay, Frédéric Pellegeay en Alexia Stresi.

Muriel en Bruno, een jong koppel, verwachten een kind. Maar aan de blijdschap komt een abrupt eind als Muriel een miskraam krijgt en de dokters vaststellen dat ze nooit meer kinderen kan krijgen. Muriel komt op het idee om een draagmoeder te zoeken en denkt aan haar jongere zus Cécile, maar draagmoederschap is illegaal in Frankrijk...

Le bonheur est dans le pré

1995 | Komedie

Frankrijk 1995. Komedie van Étienne Chatiliez. Met o.a. Michel Serrault, Eddy Mitchell, Sabine Azéma, Carmen Maura en Virginie Darmon.

Francis Bergeade, getrouwd met een verwend nest, is veelgeplaagd directeur van een semi-failliete wc-brillenfabriek waarvan de mannenhatende arbeidsters staken. Dankzij een bizarre speling van het lot piept hij ertussenuit en valt in een nieuw leven als andervrouws echtgenoot. Confuus? Allerminst: in deze heerlijke, pre-politiek correcte komedie van Chatiliez (La vie est un long fleuve tranquille) dansen logica en toeval de horlepiep. De grote Michel Serrault (1928-2007) vlamt als vanouds, geflankeerd door zijn César-bekroonde kompaan Mitchell, plus de wulpse Azéma en de Madrileense Carmen Maura.

Navarro : Barbès, de l'aube à l'aurore

1990 | Misdaad

Frankrijk 1990. Misdaad van Gérard Marx. Met o.a. Roger Hanin, Sam Karmann, Christian Rauth, Jacques Martial en Daniel Rialet.

Aanslagen, afpersing, inbraken in kruidenierswinkels en branden volgen elkaar op in de dichtbevolkte Parijse volkswijk Barbès. Het mikpunt vormen de kleine Arabische handelaren en commissaris Navarro Hanin) stelt een onderzoek in. Maatwerk, afgestemd op het niveau en het degelijke vakmanschap van Hanin, hier in de rol van gangmaker. Scenario van Marc Villard en Alain Le Henry.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Virginie Darmon op televisie komt.

Reageer