Fung Bo Bo

Acteur

Fung Bo Bo is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Eight Happiness

1988 | Komedie

Hongkong SAR van China 1988. Komedie van To Kei-fung. Met o.a. Raymond Wong, Chow Yun-Fat, Jacky Cheung, Chene Chung en Do Do Cheng.

Het grootste Hongkong-kassucces van 1988, dat een recordbedrag van HK$ 38 miljoen opbracht. Goedkope Kantonese komedie met een keur aan bekende namen. Chow breekt met zijn macho image door een verwijfde rijke playboy te spelen. Deze weinig spectaculaire produktie lijkt snel in elkaar te zijn. Aan het eind zien we een amusante Kantonese operascène, maar al met al een geforceerde komedie, waarvan de ideeën vooral uit oude, hoofdzakelijk Amerikaanse komedies afkomstig zijn. Chow blijkt een veelzijdige acteur te zijn in zijn kleurrijke imitatie van LA CAGE AUX FOLLES. Het verhaal gaat over drie broers die samen wonen en geschikte bedpartners proberen te vinden.

Call Girl 1988

1988 | Drama, Erotiek

Hongkong SAR van China 1988. Drama van Tak-luk Lam. Met o.a. Maggie Cheung, Fung Bo Bo, Elsie Chan en Carrie Ng.

Gemoderniseerde, flauwe versie van CALL GIRLS van Lung Kong. Overdreven melodramatisch gedoe in vijf episoden over prostituées van verschillende achtergrond. Het sociale commentaar is ver te zoeken in deze film van het laagste allooi. De meisjes doen constant hun best om serieus te doen, vooral mevr. Cheung, de dure call-girl die verliefd wordt op een jongeman wiens vader klant van haar is. Het best speelt nog Fung Bo Bo, die haar rol ernstig neemt. Overeenkomstig het tijdsbeeld lijdt zij aan Aids. Technisch middelmatig, verder is de film een puinhoop.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Fung Bo Bo op televisie komt.

Reageer