Manolo Codeso

Acteur

Manolo Codeso is acteur.
Er zijn 6 films gevonden.

Esperame en el cielo

1987 | Komedie

Spanje 1987. Komedie van Antonio Mercero. Met o.a. José Soriano, José Sazatornil 'Saza', Chus Lampreave, Manolo Codeso en Jose Sazatornil.

Een arme man, die een perfecte gelijkenis vertoont met generaal Franco, wordt ontvoerd en ge[KA3]instrueerd om zich net als Franco te gedragen. Een zeer middelmatige komedie (die meer weg heeft van een parodie) van Mercero die streefde naar het succes van zijn eerdere films LA GUERRA DE PAPA en TOBI. Dit bleef echter uit vanwege de middelmatigheid van het verhaal en omdat deze film slechter is gemaakt. Scenario van Horacio Valcarel, Roman Gubern en de regisseur.

El alcalde y la política

1979 | Komedie

Spanje 1979. Komedie van Luis María Delgado. Met o.a. Alfredo Landa, Esperanza Roy, Manolo Codeso en Violeta Cela.

De verschillende wederwaardigheden van de burgemeester van een dorp dat aan de vooravond van de verkiezingen staat. Onzin voor het grote publiek.

La Boda o la vida

1973 | Komedie

Spanje 1973. Komedie van Rafael Romero Marchent. Met o.a. La Polaca, Maruja Díaz, Manolo Codeso, Carlos Romero Marchent en Jesús Tordesillas.

Een stumperd wil tot elke prijs trouwen met een mooi folkloristisch meisje. Een onbelangrijk niemandalletje dat gedragen wordt door het erotische temperament van de danseres La Polaca.

Carmen Boom

1971 | Komedie, Musical

Italië/Spanje 1971. Komedie van Nick Nostro. Met o.a. Maruja Díaz, Ricardo Garrone, Margot Cottens en Manolo Codeso.

Russische, Chinese en Arabische spionnen achtervolgen een mooie folkloristische Spaanse zangeres, die zonder het te weten in het bezit is van een zeer waardevolle formule. Zonder enige twijfel een van de onuitstaanbaarste produkties uit de Spaanse filmgeschiedenis. Een werkelijk afschuwelijke produktie.

Aquí mando yo

1966 | Komedie

Spanje 1966. Komedie van Rafael Romero Marchent. Met o.a. Manolo Codeso, Gloria Milland, Carlos Lemos en Gracita Morales.

Een gescheiden echtpaar verzoent zich weer dankzij de vindingrijkheid van hun kind in deze belachelijke komedie.

Los Oficios de Cándido

1965 | Komedie

Spanje 1965. Komedie van Javier Aquirre. Met o.a. Manolo Codeso, Tito García en Blaki.

We zien verschillende baantjes die Cándido, de grote kindervriend, heeft vervuld. Een trage film zonder enige vitaliteit.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Manolo Codeso op televisie komt.

Reageer