Gary Kirk

Acteur

Gary Kirk is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Knight Rider 2010

1994 | Sciencefiction, Actiefilm

Verenigde Staten 1994. Sciencefiction van Sam Pillsbury. Met o.a. Richard Joseph Paul, Hudson Leick, Michael Beach, Don McManus en Nicky Katt.

Heel ver in de verte gebaseerd op de bijna gelijknamige tv- serie (zonder het jaartal) uit de jaren 1980 met in de hoofdrol een zwarte brullende Pontiac Firebird 1979 en David Hasselhoff in de voornaamste bijrol. Hier een afgetrapte Ford Mustang, die pas halverwege zijn opwachting maakt. Jake McQueen (Paul) wordt opgejaagd door zijn broer Will (Beach), een US Marshal, die hem oppakt voor mensensmokkel, maar op borgtocht vrij komt dankzij de mooie Hannah (Leick), die hem wil betrekken bij het ontwerpen van een nieuw computerspel. Ze weet niet, dat haar baas Jared (James) een schurk is die het op menselijke organen heeft voorzien. Al dit soort onzin, inclusief een vluchtig spook, dat verliefd wordt op een vrouw van vlees en bloed, speelt anno 2010. Het scenario van John Leekley bevat allemaal achterhaalde SF-idee├źn. Het camerawerk is van James Bartle. Bedoeld als een pilot voor een tv-serie, die nooit het levenslicht aanschouwde en dan te bedenken dat Pillsbury helemaal geen slechte vakman is. Eigenlijk weinig geschikt voor kinderen.

The Greenstone

1982 | Fantasy, Familiefilm

Verenigde Staten 1982. Fantasy van Kevin Irvine. Met o.a. Joseph Corey, Jack Mauck, Gary Kirk, Nicholas Alexander en Kathleen Irvine.

Goedkope, pretentieuze korte speelfilm over een jongen die in de bossen allerlei ruiters met mantels aan bestrijdt. Het lot van de mensheid staat op het spel, begrijpen wij uit de cryptische dialoog. De commentaarstem van Orson Welles meldt: het verhaal speelt zich af 'ver over de grenzen van de objectieve menselijke ervaring'. Ah, nu snappen we het. Pennevrucht van Steve Radisch en Kenneth Irvine, met beelden van Byron Wardlaw.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Gary Kirk op televisie komt.

Reageer