César Costa is acteur.
Er zijn 8 films gevonden.

El mundo loco de los jóvenes

1966 | Komedie

Mexico 1966. Komedie van José María Fernández Unsaín. Met o.a. César Costa, Julissa, Julián Pastor en Renata Seydel.

Belevenissen, vreugde en verdriet van een groep jongeren. De debuutfilm van de Argentijn Fernández Unsaín. Wat een grappige en vrije film had moeten zijn, werd onevenwichtig en geforceerd.

Arrullo de Dios

1966 | Drama

Mexico 1966. Drama van Alfonso Corona Blake. Met o.a. Libertad Lamarque, César Costa, Jorge Rivero en Fanny Cano.

Nadat ze weduwe is geworden, ziet een vrouw zich gedwongen in de handel te gaan om haar kinderen te kunnen onderhouden. Zij mogen dit echter niet merken. Een larmoyant en moralistisch melodrama.

Adiós cuñado

1966 | Komedie

Mexico 1966. Komedie van Rogelio A. González. Met o.a. César Costa, Maricruz Olivier, Alma Delia Fuentes en Rafael del Río.

Een populaire zanger ziet zich gedwongen voor vader te spelen voor zijn vier zusters, die hij moet uithuwelijken. Daarbij doet zich een probleem voor: hij moet zorgen dat ze allemaal maagd blijven tot ze getrouwd zijn. Belachelijk, zeer macho en vol liedjes.

Qué haremos con papá?

1965 | Komedie

Mexico 1965. Komedie van Rafael Baledón. Met o.a. Arturo de Córdova, Marga López, César Costa en Marís Elena Marqués.

Na een aanval van geheugenverlies gaat een getrouwde man een nieuw huwelijk aan. Als hij zich ervan bewust wordt, besluit hij van beide vrouwen te scheiden en dan definitief voor een van hen te kiezen. Maar dan krijgt hij weer een aanval. Een zeer zwakke komedie over bigamie, een thema dat de regisseur al eerder behandelde in ESTA NOCHE NO.

La juventud se impone

1964 | Komedie, Musical

Mexico 1964. Komedie van Julián Soler. Met o.a. Enrique Guzmán, César Costa, Patricia Conde en Lucy Gallardo.

Twee vrienden slagen er na veel moeilijkheden in dankzij hun liedjes jeugdidolen te worden. Door de storende achtergrondmuziek en het verschrikkelijke tempo dat Soler zijn film gaf, is deze muzikale komedie een ware nachtmerrie.

La edad de la violencia

1963 | Drama

Mexico 1963. Drama van Julián Soler. Met o.a. Fernando Soler, César Costa, Julio Alemán en Patricia Conde.

Brutaal en slecht plagiaat van WEST SIDE STORY. Zo slecht gemaakt dat hij meer lijkt op een komedie dan op een melodrama voor jongeren. Afschuwelijk.

Dile que la quiero

1963 | Drama

Mexico 1963. Drama van Fernando Cortés. Met o.a. César Costa, Patricia Conde, Oscar Madrigal en Beatriz Aguirre.

Ruzie tussen twee broers leidt tot de dood van één van hen. De aanwezigheid van het jeugdidool Costa en het liedje 'Dile que la quiero' werden kennelijk voldoende geacht, want de jongens vervallen van middelmatige komedie in melodrama en tragiek. Het resulaat is rampzalig.

El cielo y la tierra

1962 | Drama

Mexico 1962. Drama van Alfonso Corona Blake. Met o.a. Libertad Lamarque, César Costa, Luz Márquez en Angélica María.

Een non krijgt de opdracht naar het huis van een familie te gaan om op hun zieke zoontje te passen. Al snel gaan alle familieleden van haar houden. Een draak op ieder gebied.