Manuel 'Loco' Valdés

Acteur

Manuel 'Loco' Valdés is acteur.
Er zijn 9 films gevonden.

Bromas, S.A.

1966 | Komedie, Musical

Mexico/Peru 1966. Komedie van Alberto Mariscal. Met o.a. Mauricio Garcés, Gloria Marín, Manuel 'Loco' Valdés en Antonio Badú.

Een jonge journaliste keert terug naar haar geboorteplaats. Daar raakt ze door haar vrienden van vroeger betrokken bij diverse verwikkelingen. Het optreden van 'Loco' Valdés is nog wel de moeite waard, verder een zwakke komedie.

Tintansón Crusoe

1964 | Komedie

Mexico 1964. Komedie van Gilberto Martínez Solaris. Met o.a. 'Tin Tan', Elvira Quintana, Lorena Velázquez en Manuel 'Loco' Valdés.

Een humoristisch bedoelde bewerking van Robinson Crusoe waarin de komiek 'Tin Tan' in een aantal sketches probeert zijn vroegere populariteit bij het grote publiek te herwinnen. Ondanks zijn inzet is hij daar niet in geslaagd.

A ritmo de twist

1962 | Komedie, Musical

Mexico 1962. Komedie van Benito Alazraki. Met o.a. Manuel 'Loco' Valdés, Beto el Boticario, María Eugenia Rubio en Elizabeth Cambell.

Twee vrienden krijgen werk in een fabriek voor dameskleding, maar een concurrent wil hen laten mislukken door hun creaties te stelen. Deze onbeholpen komedie is volgepropt met liedjes. De ooit veelbelovende Alazraki trok zich na deze film tijdelijk terug.

Frankenstein, el Vampiro y Cía

1961 | Komedie, Horror

Mexico 1961. Komedie van Benito Alazraki. Met o.a. Manuel 'Loco' Valdés, Nora Veryán en Roberto G. Rivera.

Een wat overspannen vrouwelijke dokter ontdekt dat er een paar monsters begraven waren waarvan men dacht dat ze dood waren en nog in leven blijken te zijn. Zij probeert hen samen met de Weerwolf te vernietigen. Een ietwat groteske, maar met een zekere bekwaamheid gemaakte griezelfilm.

El Tigre Negro

1961 |

Mexico 1961. Benito Alazraki. Met o.a. Manuel 'Loco' Valdés, Martha Elena Cervantes, Joaquín 'Borolas' García en Oscar Cuéllar.

Wanneer hun tent wordt gestolen door de geduchte bandiet 'El Tigre Negro', besluiten twee broers met gevoel voor humor zich in rovers te veranderen om de dief van hun spullen een afstraffing te geven. Een redelijk sympathieke parodie op de macho- avonturenfilms met revolutionaire inslag. 'Loco' Valdez kreeg de gelegenheid om in de meest dwaze kostuums te verschijnen.

Caperucita y Pulgarcito contra los monstruos

1960 | Animatie, Familiefilm, Komedie, Fantasy

Mexico 1960. Animatie van Roberto Rodríguez. Met o.a. María Gracia, Cesáreo Quezadas, José Elías Moreno en Manuel 'Loco' Valdés.

Capurecita en Pulgaricito moeten het, geholpen door een aardige menseneter, opnemen tegen een heks en een reeks monsters. Een doorsnee komedie, magere produktie en dito scenario (men nam zijn toevlucht tot het vermengen van allerlei genres).

Dormitorio para señoritas

1959 | Komedie, Musical

Mexico 1959. Komedie van Fernando Cortés. Met o.a. Manuel Fábregas, Mapita Cortés, Lorena Velázquez en Manuel 'Loco' Valdés.

Een enigszins losbandige jongeman geeft zich uit voor zangleraar om aldus met twee vrienden een meisjescollege binnen te kunnen komen. Een prima rol van Valdés.

Caperucita Roja

1959 | Familiefilm

Mexico 1959. Familiefilm van Roberto Rodríguez. Met o.a. María Gracia, Manuel 'Loco' Valdés, Rafael Muñoz en Prudencia Grifell.

Een film gebaseerd op het beroemde verhaal van Charles Perrault, compleet met een stichtelijke boodschap. Het enige dat vermelding verdient is het fraaie camerawerk van Alex Phillips.

Ferias de México

1958 | Drama

Mexico 1958. Drama van Rafael Portillo. Met o.a. María Antonieta Pons, Germaán 'Tin Tan' Valdés, Manuel 'Loco' Valdés en Fernando Fernández.

Een kaartspeler dankt zijn leven aan de waarschuwing van een weesjongetje, dat hij onmiddellijk adopteert, en aan wie hij het vak leert. Veel te veel liedjes, zoals in alle ranchero melodrama's. Niets bijzonders.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Manuel 'Loco' Valdés op televisie komt.

Reageer