Karlene Crockett

Acteur

Karlene Crockett is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Cries of Silence

1993 | Drama

Verenigde Staten 1993. Drama van Avery Crounse en Avery Crouse. Met o.a. Kathleen York, Karen Black, Ed Nelson, Ellen Crawford en Mike Genovese.

Sister Island dat gelegen is in wordt getroffen door een orkaan, die alles vernietigt en bijna alle inwoners (van het totaal van 30) de dood in jaagt. Een reddingsbrigade vindt een ontredderd meisje (Buchanan), dat achteraf Camille blijkt te heten. Dorrie (York) neemt haar mee naar huis en vraagt haar moeder (Black) om voor haar te zorgen totdat haar ouders zijn opgespoord.

Return

1985 | Mysterie

Verenigde Staten 1985. Mysterie van Andrew Silver. Met o.a. Karlene Crockett, John Walcott, Lisa Richards, Frederic Forrest en Anne Lloyd Frances.

Een opgeblazen, oppervlakkig verhaal waarin Crockett probeert het mysterie van haar grootvaders dood te doorgronden en te ontraadselen. Haar naspeuringen leiden naar zijn geboorteplaats en ze komt achter een serie bizarre geheimen. Het begint veelbelovend, maar het resultaat is teleurstellend.

Massive Retaliation

1984 | Drama, Sciencefiction

Verenigde Staten 1984. Drama van Thomas A. Cohen. Met o.a. Jason Gedrick, Peter Donat, Susan O'Connell, Bob Goldthwaite en Tom Bower.

Vanwege een atoom alarm vluchten een aantal Amerikaanse gezinnen naar hun zorgvuldig ingerichte schuilplaatsen in de wildernis, terwijl de maatschappij instort. De film probeert belangrijke dingen over te brengen, maar slaagt hier niet in door slecht dialoog en onevenwichtige regie. Een vreemde rolbezetting, met de nerveus piepende komiek Goldwaithe als een nerveus piepende slechterik.

Eyes of Fire

1984 | Horror

Verenigde Staten 1984. Horror van Avery Crounse. Met o.a. Dennis Lipscomb, Rebecca Stanley, Sally Klein, Guy Boyd en Karlene Crockett.

Gesitueerd in het Wilde Westen in de 18de eeuw. Deze horrorfilm wijkt in locatie af van de meeste van zijn soortgenoten. De verdere ingrediƫnten zijn vertrouwd: bovennatuurlijke boosdoeners, vervloekte plaatsen, bloed en goorheid. Vakkundig gemaakt en behoorlijk spannend.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Karlene Crockett op televisie komt.

Reageer