Rafael Bardem

Acteur

Rafael Bardem is acteur.
Er zijn 6 films gevonden.

Agente X-1-7, Operazione Oceano

1965 | Thriller

Spanje/Italië 1965. Thriller van Amerigo Anton. Met o.a. Lang Jeffries, Aurora De Alba, Rafael Bardem, Eleonora Bianchi en Gloria Osuna.

Superagent X 1-7 (Jeffries) moet uitrukken om een ontvoerde professor en diens uitvinding (een bom van grote vernietigingskracht) uit handen van de Russen te redden. Dit vlotte maar onbeduidende geval kent enige spannende scènes, maar volgt verder de gebruikelijke paden van middelmatigheid. USA/GB-titel: OPERATION OCEANO.

La Cenicienta y Ernesto

1957 | Komedie

Spanje 1957. Komedie van Pedro L. Ramírez. Met o.a. Antonella Lualdi, Antonio Garisa, Rafael Bardem en José Luis Ozores.

Een onbetrouwbare advocaat is besloten hoe dan ook een eenvoudige, aantrekkelijke medewerkster te veroveren. Een onbelangrijke en zeer vulgaire film.

Para siempre

1954 | Romantiek

Mexico/Spanje 1954. Romantiek van Tito Davison. Met o.a. Jorge Mistral, Mari Carmen Pardo, Angela Pia en Rafael Bardem.

Een jonge Mexicaan die getrouwd is en een dochter heeft, wordt tijdens een zakenreis verliefd op een Spaans meisje, dat ook van hem gaat houden. Een onuitstaanbaar melodrama naar Mexicaanse smaak.

La Justicia del Coyote

1954 | Western

Spanje 1954. Western van Joaquín Luis Romero Marchent. Met o.a. Abel Salazar, Gloria Marín, Rafael Bardem en Gloria Monroy.

Een vervolg op EL COYOTE, ook van slechte kwaliteit.

El Coyote

1954 | Western

Spanje 1954. Western van Joaquín Luis Romero Marchent. Met o.a. Abel Salazar, Gloria Marín, Rafael Bardem en Manuel Monroy.

In het door de Amerikanen gedomineerde Californië verschijnt een vermomde voorvechter van het Mexicaanse volk: El Coyote. Dit is Romero Marchents verfilming van de avonturen van een zeer populair personage uit Spaanse pulpromans. Bovendien was de toekomstige regisseur Jesús Franco hulpregisseur en scenarioschrijver, echter met armzalig artistiek resultaat. Tegelijkertijd werd het vervolg opgenomen: LA JUSTICIA DEL COYOTE.

Noche de celos

1950 | Drama, Misdaad

Spanje 1950. Drama van Fernando Mignoni. Met o.a. José María Seoane, María Jesús Valdés, Gina Montes en Rafael Bardem.

Een rechter van wie de echtgenote invalide is neemt een huishoudster in dienst die vroeger een moord heeft gepleegd. Een ongebruikelijke produktie voor de Spaanse film in die tijd. Een zeer interessante film.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Rafael Bardem op televisie komt.

Reageer