Constantin Cojocaru

Acteur

Constantin Cojocaru is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Drift

2013 | Drama

België/Roemenië 2013. Drama van Benny Vandendriessche. Met o.a. Dirk Hendrikx, Lieve Meeussen, Constantin Cojocaru en Vlad Gliga.

Intuïtief, theatraal-filmisch treurlied van een man (performancekunstenaar Dirk Hendrikx) die na het verlies van zijn lief (Lieve Meeussen) zichzelf lijkt te verliezen in een weerbarstig landschap. Hij verplaatst stenen. Huilt op de bodem van een zwembad. Flashbacks verwijzen naar zijn laatste dagen met haar samen. Gedurfd, onconventioneel speelfilmdebuut dat soms irritant pretentieus aandoet met zijn fysieke verbeelding van gemis, maar de geduldige kijker gaandeweg voor zich wint met een ontwapenend poëtische ode aan de liefde.

Spellbreaker: Secret of the Leprechauns

1996 | Familiefilm, Fantasy

Roemenië/Verenigde Staten 1996. Familiefilm van Ted Nicolaou. Met o.a. Gregory Smith, Madeleine Potter, Godfrey James, John Bluthal en Tina Martin.

Dit is de sequel op LEAPIN` LEPRECHAUNS, het bij vlagen soms best grappige relaas van de Ierse kabouters die in het verre Amerika zoveel pech op hun weg vonden. De belevenissen in deze film vinden geheel en al plaats in hun groene vaderland (er werd vanwege de goedkoopte gefilmd in Roemenië), maar het resultaat van deze rolprent is eerder geforceerde leut dan de relatieve betovering van het vorige deel. Een tovenares, die de Koningin des Doods genoemd wordt, neemt de gestalte aan van een aantrekkelijke, beeldschone vrouw en zijn krijgt de koning der kabouters met romantische toverspreuken in haar macht. Hierdoor kunnen boze geesten het kabouter- en elfenrijk binnendringen. Een dapper Amerikaans knaapje, dat vriendschap sloot met het kleine Ierse volkje, probeert de boosdoeners te slim af te zijn. Een snel uit Engeland opgetrommelde rolverdeling van karakterspelers leeft zich uit met schmieren, waardoor de kijker wellicht minder let op de uiterst povere rekwisieten en dito speciale effecten. Het scenario is van Patrick Clifton en Ted Nicolaou. Het camerawerk is van Adolfo Bartoli.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Constantin Cojocaru op televisie komt.

Reageer