Norbert Terry

Regisseur

Norbert Terry is regisseur.
Er zijn 3 films gevonden.

Il était une fois un homosexuel

1979 | Erotiek

Frankrijk 1979. Erotiek van Norbert Terry. Met o.a. Gilles, Piotr Stanislas, Liliane Sylvie, Philippe en François.

Een jonge Zweedse homoseksueel komt in Parijs aan en gaat op zoek naar zijn minnaar, die inmiddels is getrouwd. Dus keert hij onverrichterzake weer huiswaarts, maar niet na in het onvermijdelijke Bois de Boulogne (voor losbandigheid de plaats bij uitstek) en elders de liefde te hebben bedreven met de ene mooie jongen na de andere. Deze stompzinnigheid is ook nog eens waardeloos geregisseerd, en bovendien heeft de censuur heel wat scènes versnipperd. De acteurs werkten allen onder een valse naam. Ook bekend als A GAY SWEDE IN PARIS. Norbert Terry is een pseudoniem van Norbert Torasso.

Jeunes filles bien...pour tous rapports

1969 | Erotiek, Komedie

Zwitserland 1969. Erotiek van Norbert Terry. Met o.a. Vincent Gauthier, Barbro Hedstrom en Noël Roquevert.

Zweeds meisje Hedstrom wil haar vriendje niet in de steek laten als zij op internaat moet in Zwitserland. Daarom laat hij zich, verkleed als meisje, ook inschrijven op de kostschool en dat geeft uiteraard aanleiding tot een reeks nogal infantiele blootscènes en domme verwikkelingen. Sekskomedies zijn zeldzaam, het is een moeilijk genre en hoewel hier alles een verzorgde indruk achterlaat valt er maar weinig te lachen.

Charley's Tante nackt

1969 | Komedie, Erotiek

Zwitserland 1969. Komedie van Norbert Terry. Met o.a. Vincent Gauthier, Barbrö Hedström, Gilla Becklhammer en Uta Schanziger.

Een miljonairsdochter wordt door haar ouders bij het minnespel betrapt en naar een Zwitsers meisjespensionaat gestuurd. Het vriendje in kwestie verkleedt zich als meisje en laat zich eveneens inschrijven. Verpletterend nadrukkelijk kluchtwerk met platvloerse seksgrollen in een soms verregaand smakeloze variant op een toch al weinig subtiel orgineel verhaal. Ook bekend als DAS BUMSFIDELE TÖCHTERINTERNAT.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Norbert Terry op televisie komt.

Reageer