Jean-Paul Ouellette

Regisseur, Scenarist

Jean-Paul Ouellette is regisseur en scenarist.
Er zijn 2 films gevonden.

The Unnamable II: The Statement of Randolph Carter

1993 | Horror

Canada 1993. Horror van Jean-Paul Ouellette. Met o.a. John Rhys-Davies, Mark Kinsey Stephenson, Charles Klausmeyer, David Warner en Peter Breck.

Van de vijf studenten die het spookhuis in Arkham binnendrongen, is Klausmeyer de enige overlevende. Ondanks het grote gevaar, wil professor Stephenson in de tunnels uitzoeken wat er precies gebeurd is. Een spookverschijning vertelt Klausmeyer dat het monster zijn dochter is en dat hij haar moet vernietigen. Ze is in de greep van de 'oude goden' en zij vormt de toegang om op de wereld terug te keren. Necronomicon-kenner Rhys-Davies helpt hen. Deze sequel begint, waar het origineel, THE UNNAMABLE, eindigde. De kwaliteit is stukken beter, er was duidelijk een groter budget. Speciale effecten zijn goed en de acteurs doen het redelijk. Het complexe, bloedige scenario van Ouellette is enigszins gebaseerd op The Statement of Randolph Carter en The Unnamable van H.P. Lovecraft. Gefotografeerd door Greg Gardiner en Roger Olkowski. Ook bekend als DR. TERROR'S VAULT OF HORROR.

The Unnamable

1988 | Horror

Canada/Verenigde Staten 1988. Horror van Jean-Paul Ouellette. Met o.a. Mark Kinsey Stephenson, Alexandra Durrell, Laura Albert, Eban Ham en Katrin Alexandre.

Een paar leeghoofdige scholieren, die een behekst huis binnendringen, worden afgeslacht door een demonisch wezen (dat meer op een danser uit de musical 'Cats' lijkt). Een piepklein verhaaltje van H.P. Lovecraft inspireerde tot deze saaie en bloedige film. Wat een verschrikkelijke verspilling van celluloïd.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Jean-Paul Ouellette op televisie komt.

Reageer