Ivo Pauwels

Acteur

Ivo Pauwels is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Surprise weekend

1991 | Komedie

België 1991. Komedie van Paul Cammermans. Met o.a. Ivo Pauwels, Veerle Eyckermans, Marleen Maes, Hans De Munter en Mia Grijp.

Een dom verhaal over een echtpaar dat met enkele vrienden een soort verrassings-weekend doorbrengt in een tamelijk onconfortabele chalet in de Belgische Ardennen. Het zogenaamd 'nachtspel' eindigt dramatisch als blijkt dat de echtgenote Eyckermans meer belangstelling heeft voor vriend De Munter dan voor de nachtelijke boszoektocht van haar man Pauwels. Onbeduidend scenario van Frank Van Laecke die zijn eigen toneelstuk bewerkte.

In de rats

1978 | Komedie

België 1978. Komedie van Dré Poppe. Met o.a. Denise Deweerdt, Nolle Versyp, Juliette Van de Sompel, Joris Collet en Romain Deconinck.

Een tweetal personen maakt de kamer van de schoonmoeder van de echtgenoot schoon, die zit te doezelen op een terras waar ze het afval opstapelen. Dan komt de vuilnisophaaldienst langs. Het afval is weg maar... schoonmoeder ook! Paniek breekt uit. Een lichtelijk 'absurde' sfeer met soms hele goede en soms te voor de hand liggende grappen. Maar de acteurs vermaken zich duidelijk en de tv-kijker ook.

Onschuldig verlangen

1958 | Familiefilm

België 1958. Familiefilm van Wim Telders. Met o.a. Guido Daans, Erna Verbruggen, Maria Verreth, Ivo Pauwels en René Hendrickx.

Op JEUX INTERDITS ge[KA3]inspireerde po[KA3]etische jeugdfilm rond de ontluikende kinderlijke vriendschap tussen een veertien- jarige rakker (Daans) en het zeven-jarig meisje Verbruggen dat door de moeder van Daans, een weduwe, wordt opgenomen nadat de ouders van het meisje bij een auto-ongeval omkwamen. Jammer, want het had mooi kunnen zijn: scenario en dialogen lijken nergens op en de klanksynchronisatie loopt helemaal in het honderd.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Ivo Pauwels op televisie komt.

Reageer