Molly Bee

Acteur

Molly Bee is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Hillbillys in a Haunted House

1967 | Komedie

Verenigde Staten 1967. Komedie van Jean Yarbrough. Met o.a. Ferlin Husky, Joi Lansing, Don Bowman, John Carradine en Lon Chaney jr.

De countryzangers Husky en Lansing brengen de nacht door in een oud huis en raken vervolgens betrokken bij een spionagesyndicaat. Deze film, een zwakzinnige komedie met een oude, vermoeide cast, is een vervolg op LAS VEGAS HILLBILLYS. Rathbones laatste film - je zou hem toch een waardiger afscheid gunnen.

The Young Swingers

1963 | Drama

Verenigde Staten 1963. Drama van Maury Dexter. Met o.a. Molly Bee, Rod Lauren, Gene McDaniels, Jack Larson en Jo Helton.

Zangeres Lauren probeert haar nachtclub in bedrijf te houden, ondanks tussenkomst van de inhalige makelaarsagent Helton. Wel heel minnetjes.

Chartroose Caboose

1960 | Mysterie

Verenigde Staten 1960. Mysterie van William 'Red' Reynolds. Met o.a. Molly Bee, Ben Cooper, Edgar Buchanan en Mike McGreevey.

Buchanan, een excentrieke gepensioneerde treinconducteur, biedt onderdak aan een jong stel in zijn vreemde behuizing, een omgebouwde treincoupé.

Summer Love

1958 | Muziek

Verenigde Staten 1958. Muziek van Charles Haas. Met o.a. John Saxon, Molly Bee, Rod McKuen, Judi Meredith en Jill St. John.

In dit vervolg op ROCK, PRETTY BABY zijn Saxon en de zijnen gevraagd om in een vakantiekamp te spelen. Een swingende voorstelling.

Going Steady

1958 | Drama

Verenigde Staten 1958. Drama van Fred F. Sears. Met o.a. Molly Bee, Bill Goodwin, Alan Reed jr en Irene Hervey.

Ongeïnspireerd gebeuren rondom teenagers die in het geheim trouwen, wat door hun familie wordt ontdekt.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Molly Bee op televisie komt.

Reageer