Gus Williams

Acteur

Gus Williams is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Sacrifice

2000 | Actiefilm, Horror, Thriller

Verenigde Staten 2000. Actiefilm van Mark L. Lester. Met o.a. Michael Madsen, Bokeem Woodbine, Jamie Luner, Diane Farr en Deborah Shelton.

Tyler Pearce (Madsen) is een rauwe bankovervaller met een gouden hart. Zijn laatste job is misgelopen en nu zit hij te brommen achter de tralies. Hij krijgt te horen, dat zijn dochter het slachtoffer is geworden van een enge seriemoordenaar die de kelen doorhaalt met een vlijmscherp mes. Hij had haar in tien jaar niet meer gezien. Tijd om uit te breken en de engerd te pakken. Het holle scenario van Randall Frakes naar de roman van Mitchell Smith biedt niets nieuws, maar is bovenal zeer wreed. In het afgezaagde subplot laat hij Agent Gottfried (Woodbine) jacht maken op de uitgebroken Tyler. Farr in de rol van Karen Yeager is erbij gesleept voor het z.g. female interest en zij mag een paar tekstregels zeggen als ze op haar rug ligt. Allemaal cliché en uitsluitend geschikt voor de allertrouwste fans, die zeer beslist niets van Madsen willen missen. Het camerawerk is van Robert Steadman.

Celtic Pride

1996 | Komedie, Sportfilm, Drama

Verenigde Staten 1996. Komedie van Tom DeCerchio. Met o.a. Damon Wayans, Daniel Stern, Dan Aykroyd, Gail O'Grady en Adam Hendershott.

In het seizoen 1994-95 staan de Celtics in de NBA playoffs op 3-2 winst.Nog één wedstrijd en ze hebben gewonnen. Maar dan krijgt de topspeler Scott van de tegenstanders vleugels, neemt de ploeg op sleeptouw en trekt de score gelijk. Fanatieke Celtic supporters Jimmy Flaherty (Aykroyd) en Mike O`Hara (Stern) kidnappen Scot vlak voor de finale. Ze doen zich voor als fans van Scott, voeren hem dronken en slepen hem dan mee naar een flat. Kidnappen blijkt lastiger dan verwacht. Tegenvallende komedie met een matig scenario van Judd Apatow is alleen leuk voor verstokte basketbal-fans.

General Massacre

1971 | Drama

België 1971. Drama van Burr Jerger en Herman Wuyts. Met o.a. Burr Jerger, Christine Gish, Gus Williams, Tiffany Tate en Adolph Tsai.

Een Amerikaanse generaal, beschuldigd van wreedheden in Vietnam, wordt door het NAVO-hoofdkwartier naar België overgeplaatst, waar hij, gekweld door hallucinaties, in de bossen rond zijn landhuis 'oorlogje' blijft spelen. Jerger, die zelf de film financierde, baseerde zich op D.W. Griffiths BROKEN BLOSSOMS, maar dan met persoonlijke drama's, incest en een aaanklacht tegen de waanzin van oorlog als moderne ingrediënten. Explosief, gedurfd en mooi in beeld gebracht.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Gus Williams op televisie komt.

Reageer