Robert Deveau is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Raiders Of The Living Dead

1985 | Horror

Verenigde Staten 1985. Horror van Samuel M. Sherman. Met o.a. Robert Deveau, Donna Asali, Scott Schwartz, Bob Allen en Bob Sacchetti.

Een verslaggever hoort van een oude bibliothecaresse (Johann, die in 1932 met Boris Karloff in THE MUMMY speelde) dat er zich zombies bevinden in een voormalige gevangenis op een eilandje. Als hij op onderzoek uitgaat, treft hij daar een krankzinnige professesor (Allen) aan die van lijken weer kwalijke ondoden maakt. Na enig wapengekletter met een laser-geweer (van de helpende jonge Schwartz) en de ouderwetse pijl-en-boog (van de waanzinnige prof), kan de toeschouwer met een gerust hart weer over straat van bioscoop naar huis gaan. De film was in 1983 begonnen onder de titel 'Graveyard' door Brett Piper en op de aftiteling nog vermeld wegens 'Aangevangen regie' en gecompleteerd voor kabeltv door de hoog aangeschreven onafhankelijke Sherman.

Hot Touch

1982 | Misdaad

Canada 1982. Misdaad van Roger Vadim. Met o.a. Wayne Rogers, Marie-France Pisier, Lloyd Bochner, Samantha Eggar en Patrick Macnee.

Rogers en Macnee hebben een winstgevend handeltje opgezet: de één koopt op veilingen waardevolle schilderijen die door de ander worden nagemaakt. Deze uitstekende reprodukties worden verkocht aan diverse kunstverzamelaars, terwijl het origineel in Macnee's bezit blijft. Alles loopt gesmeerd, totdat ze benaderd worden door de geheimzinnige Bochner, die hen dwingt om voor zijn opdrachtgever een schilderij na te schilderen dat tijdens WO II verdwenen is. Interessant gegeven dat echter zeer oppervlakkig uitgewerkt werd. Goede cast weet weinig raad met het scenario van Peter Dion, naar een verhaal van hemzelf en Jean- Yves Pitoun. Melvyn Douglas in zijn laatste rol als een gangsterbaas die zijn einde bewust meemaakt. Wazige fotografie van François Protat.