Marina Camacho

Acteur

Marina Camacho is acteur.
Er zijn 13 films gevonden.

Viva Chihuahua

1961 | Komedie

Mexico 1961. Komedie van Gilberto Martínez Solares. Met o.a. Germán 'Tin Tan' Valdés, Miguel Aceves Mejía, Marina Camacho en Norma Mora.

Herverfilming van TAL PARA QUAL (Gonzáles, 1952). Er wordt af en toe plagiaat gepleegd op het toneelstuk van Oscar Wilde The Importance of Being Ernest. Zonder enig belang.

Los valientes no mueren

1961 | Komedie

Mexico 1961. Komedie van Gilberto Martínez Solares. Met o.a. Pedro Armendáriz, Miguel Aceves Mejía, Ana Bertha Lepe en Marina Camacho.

Na veel misverstanden en verwarringen slagen twee nogal twistzieke machojongens erin te trouwen met de meisjes van wie zij houden. De film is besmet met de traagheid en de vermoeidheid van de veteraan-hoofdrolspelers en de regisseur.

Suicídate mi amor!

1960 | Komedie

Mexico 1960. Komedie van Gilberto Martínez Solares. Met o.a. German 'Tin Tan' Valdés, Teresa Velázquez, Marina Camacho en Antonio Raxel.

Een rijke veehouder heeft problemen met zijn vriendin, omdat zij jaloers is op een andere jongedame die door haar verloofde wordt geholpen. Hoewel het scenario niet slecht in elkaar gezet is en ondanks de regie van Solares, slaagt 'Tin Tan' er niet in om helemaal uit de verf te komen. b.

Mujeres engañadas

1960 | Drama

Mexico 1960. Drama van Fernando Méndez. Met o.a. Rosa Arenas, Luz María Aguilar, Marina Camacho en Mauricio Garcés.

Op haar sterfbed laat een moeder haar drie dochters, een drieling, bij zich roepen die zij verliet toen ze klein waren. Een smartelijk, sentimenteel melodrama.

El Violetero

1960 | Komedie

Mexico 1960. Komedie van Gilberto Martínez Solares. Met o.a. Germán 'Tin Tan' Valdés, Marina Camacho, Renée Dumas en René 'Tun Tun' Ruíz.

Twee broers, die zich bezighouden met het kweken en verkopen van bloemen, slagen er dankzij hun krachtsinspanningen in om op te klimmen op de sociale ladder. Nogal pretentieus, maar innemend en het aanzien waard.

Sobre el muerto las coronas

1959 | Komedie

Mexico 1959. Komedie van José Elías Morales. Met o.a. Antonio 'Clavillazo' Espino, Marina Camacho, Isabel Blanco en Oscar Ortíz de Pinedo.

Om een miljoenenerfenis te krijgen moet een meisje trouwen en binnen zes maanden weer weduwe worden. Haar verloofde en diens vriend vatten het plan op haar te laten trouwen met een man die op zijn sterfbed ligt, maar ze halen twee personen door elkaar. Naar het boek [KL]Que viene mi marido! [KLE] van Carlos Arniches, al eerder op celluloid gebracht door Chano Urueta (1938). Acceptabele vaudeville.

Guantes de oro

1959 | Sportfilm

Mexico 1959. Sportfilm van Chano Urueta. Met o.a. Alvaro Ortíz, Marina Camacho, Roberto Ramírez en Guillermo Alvarez Bianchi.

Enige oude boksers nemen een jeugdige dief onder hun hoede en maken een kampioen van hem. Zwak melodrama waarin Urueta weer twee ex-bokskampioenen regisseerde: 'Kid Azteca' en 'Ratón Marcias'. Moraal van het verhaal: om de jeugd van de criminaliteit weg te halen moet je zorgen dat ze de klappen krijgen die van hun leermeesters oude wrakken maakten.

Dos locos en escena

1959 | Komedie

Mexico 1959. Komedie van Agustín P. Delgado. Met o.a. Marco Antonio Campos, Gaspar 'Capulina' Henaine, Flor Silvestre en Marina Camacho.

In een theater wordt de administrateur vermoordt en het lijk verstopt in de kleedkamer van de vriendin van de hoofdrolspeler. Die moet het lijk met zijn helper laten verdwijnen om te voorkomen dat de verdenking op het meisje valt. Plagiaat van EL FANTASMA DE LA OPERETA en van de films met de Mexicaanse acteur FU MAN CHU, vol trucages, lijken, enz. Nogal pijnlijk.

De tal palo tal astilla

1959 | Komedie, Western

Mexico 1959. Komedie van Miguel M. Delgado. Met o.a. Luis Aguilar, Eulalio 'Piporro' González, Flor Silvestre en Marina Camacho.

Twee jongens gaan naar de grote stad om aan een songfestival mee te doen. Hun vriendschap komt in gevaar als er een vrouw in het spel komt. Een mengeling van komedie en western waar de regisseur niet veel van heeft weten te maken, ondanks alle inspanningen van 'Piporro'. Het verhaal is gebaseerd op een idee van hem.

Un Chico valiente

1958 | Drama, Avonturenfilm

Mexico 1958. Drama van Mauricio de la Serna. Met o.a. José Rojo de la Vega, Joaqu ín Cordero, Marina Camacho en José Eduardo Pérez.

Als hij samen met zijn hond en zijn paard van huis wegloopt, komt een kind in aanraking met een bende outlaws, en raakt innig bevriend met een van hen. De film was zo moraliserend dat hij werd aanbevolen door het 'Instituto de Cultura Cinematográfica', de 'Liga de la Decencia' en ouder- en kerkorganisaties. Niet te harden.

Las Aventuras de Carlos Lacroix

1958 | Misdaad

Mexico 1958. Misdaad van Zacarías Gómez Urquiza. Met o.a. Ramón Gay, Rosa Arenas, Joaquín Cordero en Marina Camacho.

Een beroemde detective krijgt de opdracht om de dieven van de Spaanse kroon op te sporen. Aardige, maar slecht gespeelde film, die evenwel een kassucces was.

El Gran pillo

1958 | Komedie

Mexico 1958. Komedie van Gilberto Gazcón. Met o.a. Adalberto 'Resortes' Martínez, Flor Silvestre, Marina Camacho en Oscar Ortiz de Pinedo.

Door een misverstand ontfermt een koffersjouwer op een vliegveld zich over een verdwaald kind, en werkt zich daardoor aardig in de nesten. Conventioneel, maar innemend dankzij de sympathieke rol van 'Resortes'.

La Huella del Chacal

1955 | Western

Mexico 1955. Western van Jaime Salvador. Met o.a. Antonio Aguilar, Agustín Isunza, Marina Camacho en Flor Silvestre.

Twee agenten van de federale politie leiden in een provincie het onderzoek naar een zaak van valsemunterij. De vijfde western met 'El Rayo', veel minder van kwaliteit dan zijn voorgangers en nogal vaag.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Marina Camacho op televisie komt.

Reageer