Lou Brown is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Gone to Maui

1999 | Komedie, Familiefilm

Verenigde Staten 1999. Komedie van Robert C. Thompson. Met o.a. Veronica Dill, Marianne Filali, Tara Sweatt, Paul Germaine-Brown en Guido Hauwaerts.

TASHet scenario is van Peter Trunk en C. Michael Foster.

Final Cut

1980 | Thriller

Australië 1980. Thriller van Ross Dimsey. Met o.a. Lou Brown, David Clendinning, Jennifer Cluff, Narelle Johnson en Thaddeus Smith.

Een niet zo snuggere cineast probeert een onthullend filmportret van een onappetijtelijke magnaat te maken. Deze magnaat nodigt hem en zijn vriendin uit voor het weekend en er ontwikkelt zich een volstrekt onsubtiel kat-en-muis spelletje tussen de betrokkenen. Een brute, grove thriller met een plot waarin net zoveel gaten zitten als in sommige van de hoofdrolspelers.

Alison's Birthday

1979 | Horror

Australië 1979. Horror van Ian Coughlan. Met o.a. Joanne Samuel, Lou Brown, Bunney Brooke en John Bluthal.

Als ze zestien is, krijgt Alison van haar overleden vader de waarschuwing niet naar huis te gaan voor haar 19de verjaardag. Ze gaat toch, waardoor ze in handen van een lugubere Keltische sekte valt. Angstig en beklemmend is deze film zeker. Het einde is misschien iets te voorspelbaar verrassend.

The Irishman

1978 | Drama

Australië 1978. Drama van Donald Crombie. Met o.a. Michael Craig, Robyn Nevin, Simon Burke, Lou Brown en Gerard Kennedy.

Een doeltreffend, prachtig gespeeld drama over een transportarbeider (Craig), zijn vrouw en zijn zonen. Hij kan de veranderingen en de vooruitgang van de jaren twintig niet verwerken. Een prachtig portret van een gekweld en verward gezin.