Louisa Moritz

Acteur

Louisa Moritz is acteur.
Er zijn 7 films gevonden.

Hot Chili

1985 | Erotiek, Komedie

Verenigde Staten/Verenigd Koninkrijk 1985. Erotiek van William Sachs. Met o.a. Charles Schillaci, Alan J. Kayser, Joe Rubbo, Chuck Hemingway en Louisa Moritz.

Vier gezonde, stevige Amerikaanse boys zonder centen worden ober in een sjiek Mexicaans hotel om zich zo te verlustigen aan de weelderige, welwillende vrouwelijke clientèle. De hotelmanager probeert daar tevergeefs een stokje voor te steken. Flauw, voorspelbaar met af en toe wat bloot.

Jungle Warriors

1984 |

1984. Ernst Von Theumer. Met o.a. Paul L. Smith, Louisa Moritz, Woody Strode, Nina Van Pallandt en Sybil Danning.

Vier gezonde, stevige Amerikaanse boys zonder centen worden ober in een sjiek Mexicaans hotel om zich zo te verlustigen aan de weelderige, welwillende vrouwelijke clientèle. De hotelmanager probeert daar tevergeefs een stokje voor te steken. Flauw, voorspelbaar met af en toe wat bloot.

Chained Heat

1983 | Erotiek, Thriller

Duitsland/Verenigde Staten 1983. Erotiek van Paul Nicholas. Met o.a. Linda Blair, John Vernon, Sybil Danning, Tamara Dobson en Stella Stevens.

Een onschuldige vrouw, gespeeld door Linda Blair, komt in de gevangenis terecht, waar de directeur een badkuip in zijn kantoor heeft. Goed voor vertoning in seksbioscoopjes.

New Year's Evil

1981 | Horror, Thriller

Verenigde Staten 1981. Horror van Emmett Alston. Met o.a. Roz Kelly, Kip Niven, Chris Wallace, Grant Cramer en Louisa Moritz.

Een afgrijselijke thriller rond disc-jockey Kelly en moordenaar Niven. Weer zo'n ongeïnspireerde HALLOWEEN- imitatie.

Six-Pack Annie

1975 | Drama

Verenigde Staten 1975. Drama van Graydon F. David en Graydon David. Met o.a. Lindsay Bloom, Janna Bellan, Raymond Danton, Joe Higgins en Louisa Moritz.

Pretentieloos amusement. De rondborstige Bloom als jong meisje die naar Miami gaat om als hoer geld te verdienen teneinde het slecht lopende eethuisje van haar moeder te redden. Het fragment met Kennedy als dronken rijkaard uit Texas is heel grappig. Naar het verhaal van Norman Winski, die samen met David Kidd en Wil David het script maakte.

Death Race 2000

1975 | Sciencefiction, Avonturenfilm, Western, Actiefilm

Verenigde Staten 1975. Sciencefiction van Paul Bartel. Met o.a. David Carradine, Simone Griffith, Sylvester Stallone, Louisa Moritz en Mary Woronov.

De moraal in de 21e-eeuwse samenleving is ver te zoeken. Zeer populair is de Transcontinental Death Race waarbij het doodrijden van mensen belangrijker is dan als eerste over de streep komen. Jonge, vruchtbare vrouwen zijn het meeste waard, oude mensen minder. Held van het gebeuren is Carradine die dit jaar echter een grote concurrent heeft in Stallone. Dit bloedig en dramatisch gegeven werd uitgewerkt met een flinke dosis (zwarte) humor. Bartel neemt bewust afstand van de realiteit door zijn overdreven karaktertekening en de pastelkleuren die doen denken aan stripverhalen. Typische Roger Corman-productie met veel actie, geweld en seks. Scenario is van Robert Thom en Charles B. Griffith. Tak Fujimoto hanteerde de camera. Vervolg: DEATHSPORT.

Man from O.R.G.Y.

1970 | Komedie

Verenigde Staten 1970. Komedie van James A. Hill en James Hill. Met o.a. Robert Walker jr., Steve Rossi, Slappy White, Louisa Moritz en Robert Walker.

Een banale spionagetragikomedie. Wie heeft de geheimen?

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Louisa Moritz op televisie komt.

Reageer