Cliff Stoker

Acteur

Cliff Stoker is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Central Park Driver

1988 | Horror

Verenigde Staten 1988. Horror van Gerard Ciccoritti. Met o.a. Michael A. Miranda, Helen Papas en Cliff Stoker.

Oliviero rijdt 's nachts met zijn taxi door New York, steeds op zoek naar een gewillige prooi, want hij is al meer dan drie eeuwen een vampier. Hij heeft echter een nadeel: hij kan alleen het bloed zuigen van mensen die hem toevertrouwen het leven meer dan beu te zijn. Hij bewijst hen dan ook een dienst door hen naar 'een' andere wereld te helpen, want zijn slachtoffers dwalen daarna ook rond door de straten van New York. Een mislukte poging om een moderne vampierenfilm te maken met een 'hart'. De 'nosferatu' wordt hier voorgesteld als een eenzaam wezen, wanhopig op zoek naar een reden van zijn eindeloze bestaan. Het scenario van Ciccoritti slaagt er niet in te boeien en spanning is er al evenmin. Gemonteerd als een video-clip en op dezelfde wijze in beeld gebracht door Robert Bergman. Uitgebracht in 1988.

Graveyard Shift

1987 | Muziek, Horror

Canada 1987. Muziek van Gerard Ciccoritti. Met o.a. Silvio Olivierio, Helen Papas, Cliff Stoker, Don James en Dorin Ferber.

Een vampier uit de stad vindt dat zijn 'leven' gecompliceerd wordt door zijn alsmaar groeiende harem van onverzadigbare vrouwelijke vampieren. Stijlvol maar koel griezelverhaal, voornamelijk voor de liefhebbers die de combinatie van seks en geweld kunnen waarderen. Zoals met vele moderne film- bloedzuigers, lijken deze voorspelbare films meer op ingeburgerde rock-muziekvideo's, dan op verhalen uit Transsylvanië.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Cliff Stoker op televisie komt.

Reageer