Susan Player is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Puberta

1976 | Drama, Erotiek

Spanje/Italië 1976. Drama van Pedro Maso. Met o.a. Susan Player, Victoria Nera, Damien Thomas en Roland Chenery.

Hypocriete seksfilm gesitueerd in een meisjesinternaat met een flauwe thrillerintrige die zowaar pornohandel aan de kaak stelt. Een paar jonge 'actrices' ogen niet onaardig en de film is iets beter gemaakt dan je van het genre kan verwachten, maar dat volstaat helaas niet om ons 95m bezig te houden.

Las Adolescentes

1975 | Komedie, Erotiek

Spanje 1975. Komedie van Pedro Masó. Met o.a. Anthony Andrews, Susan Player, Koo Stark, Victoria Vera en Maria Perschy.

Enkele Spaanse tieners volgen een studie aan een Engels internaat. Ze weten niets van de heimelijke activiteiten die daar plaatsvinden. Dit is een pseudo-erotische komedie van slechte kwaliteit, vol vreemdelingenhaat en schijnheiligheid.

Cugini carnali

1973 | Komedie, Erotiek

Italië 1973. Komedie van Sergio Martino. Met o.a. Susan Player, Riccardo Cucciola, Alfredo Pea, Hugh Griffith en Claudio Nicastro.

Vrijgevochten jonge dame gaat bij de burgelijke familie in de provincie logeren en zaait verwarring, vooral bij haar neef in de puberteit. Oude suikeroom die zijn kapitaal op een langdurig sterfbed, tot wanhoop van de toekomstige erfgenamen, opmaakt aan prostitu[KA1]ees vraagt haar de jongen man te maken. Doorzichtig plagiaat van MALIZIA (en in losse scènes van reeksen andere succesfilms) verliest door déjà vu de werking van zowel erotische als satirische momenten, heeft alleen enkele geslaagde en welkome gags.