Umberto Caglini

Acteur

Umberto Caglini is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Dagli Appennini alle Ande

1989 | Drama

Italië 1989. Drama van Pino Passalacqua. Met o.a. Giuliano Gemma, Carmen Sanmartin en Umberto Caglini.

Ontroerend drama in twee delen van elk 100m. In 1977 keert Vittorio Vigan[KA2]o, een Venetiaans ingenieur, terug uit Argentini[KA3]e met zijn pasgeboren zoon. De moeder van het kind, de Argentijnse Beatriz Artieda (Sanmartin), is verdwenen nadat ze zich tegen het militaire regime had uitgesproken. In 1988 ontdekt Vittorio (Gemma) dat zijn dan twaalf jaar oude zoon, na het zien van een tv-uitzending over de `desaparecidos`, naar Argentini[KA3]e gegaan is om zijn moeder te zoeken, die hij alleen van foto`s kent. Tijdens zijn speurtocht ontmoet hij Elena (Sanmartin), die lijdt aan geheugenverlies. Hij probeert daar iets aan te doen door haar de brieven voor te lezen die zijn moeder in de loop der jaren aan vader Vittorio geschreven heeft. Hij slaagt niet in zijn opzet. Vittorio gaat naar Argentinië en vindt daar zijn zoon en Elena.

Un milione di miliardi

1988 | Familiefilm

Italië/Duitsland 1988. Familiefilm van Gianfranco Albano. Met o.a. Johnny Dorelli, Constanze Engelbrecht, Umberto Caglini, Ulrich von Dobschütz en Anne Benny.

De twaalf-jarige Tom (Caglini) woont sinds de scheiding van zijn ouders met moeder Ruth (Engelbrecht) in Hamburg. Deze briljante zakenvrouw staat op het punt te trouwen met haar baas Rolf Dressler, zeer tegen de zin van Tom. Tijdens een schoolreisje naar Rome gaat hij op zoek naar zijn vader Giorgio Rizzo (Dorelli), een gewezen autocoureur. Om zijn zoon niet teleur te stellen doet vader net of hij rijk is. Ruth, die naar Rome komt om Tom terug te halen, ontmoet Giorgio en het oude vuur laait weer op. Giorgio speelt de grote zakenman en gedrie[KA3]en gaan ze op vakantie. Maar ja, Rolf komt naar Itali[KA3]e en ontmaskert Giorgio met behulp van Isabella (Anne Benny). Uitstekend gespeeld. Wordt in twee delen uitgezonden. Scenario van Sergio Donato en Luciano Vincenzoni. Camerawerk van Marcello Gatti. Ook bekend als BUON GIORNO, PAPA.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Umberto Caglini op televisie komt.

Reageer