Simon Franglen is acteur en componist.
Er zijn 4 films gevonden.

Peppermint

2018 | Actiefilm, Drama, Thriller

Verenigde Staten 2018. Actiefilm van Pierre Morel. Met o.a. Jennifer Garner, John Gallagher jr, Tyson Ritter, Annie Ilonzeh en Richard Cabral.

Riley besluit het heft in eigen handen te nemen als de politie inadequaat blijkt na de brute moord op haar man en dochtertje. Dus begint ze aan een bloederige tocht door de onderwereld van Los Angeles om wraak te nemen op de moordenaars.

The Magnificent Seven

2016 | Western, Actiefilm

Verenigde Staten 2016. Western van Antoine Fuqua. Met o.a. Denzel Washington, Chris Pratt, Ethan Hawke, Vincent D'Onofrio en Lee Byung-hun.

De meedogenloze industrieel Barholomew Bogue terroriseert het wildweststadje Rose Creek. Na een bloedige aanval van Bogue en zijn handlangers schakelen de wanhopige inwoners zeven mannen in om hen te beschermen. De huurlingen, aangevoerd door Sam Chisolm, hebben een week de tijd om het stadje om te bouwen tot een fort en de bewoners te leren zichzelf te verdedigen. Tijdens de gewelddadige confrontatie met Bogue en zijn leger blijkt dat het de "magnificent seven" niet alleen om het geld te doen is. Een meedogenloze industrieel terroriseert een wildweststadje. De wanhopige inwoners schakelen zeven huurlingen in om hen te beschermen. Gaandeweg blijkt dat het de huurlingen niet alleen om het geld te doen is.

Barbra Streisand: The Concert

1994 | Musical, Muziek, Experimenteel

Verenigde Staten 1994. Musical van Dwight Hamion. Met o.a. Barbra Streisand, Simon Franglen, Randy Waldman, Neil Stubenhaus en Lou Soloff.

De fans van Barbra Streisand keken al lang uit naar deze eerste concerttour sinds 28 jaar. De zangeres werd tijdens de opnamen voor deze film, gemaakt in Las Vegas in december 1993 en in Anaheim in juli 1994, begeleid door een 64-koppig orkest. Het is een meeslepend document geworden, waarin Streisand en haar band onovertroffen vertolkingen geven van haar beste popsongs en Broadway-hits. Marvin Hamlisch weet het orkest en Streisand's eigen band knap te leiden. Regisseur Hemion gebruikte tien camera's om de shows vanuit elke denkbare hoek vast te leggen, en het resultaat is dan ook overdonderend. Barbra's presentatie is ontspannen, en haar stem heeft nog niets aan kracht en subtiliteit ingeboet. Het geheel is gelardeerd met clips die haar carrière schetsen en met beelden van haar tournee.

Born To Run

1993 | Actiefilm

Verenigde Staten 1993. Actiefilm van Albert Magnoli. Met o.a. Richard Grieco, Jay Acovone, Shelli Lether, Joseph Cortese en Christian Campbell.

Filmpje over nachtelijke autoraces door de verlaten wijken van New York in opgevoerde karretjes met heel veel pk`s onder de motorkap. Nicky (Grieco) is klein maar dapper en heeft een Ford Mustang met een brullende V-8.