Eleazar 'Chechelo' García

Acteur

Eleazar 'Chechelo' García is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Patrulla de valientes

1966 | Komedie

Mexico 1966. Komedie van Sergio Véjar. Met o.a. Alberto Vázquez, Rosa María Vázquez, Eleazar 'Chechelo' García en Héctor Suárez.

Vier boswachters moeten de verloofde redden van het meisje op wie ze alle vier verliefd zijn. Een soort 'Drie musketiers'-komedie die zich op het platteland afspeelt. Slecht camerawerk, slechte muziek, slechte mise en scène, slechte acteursregie. Wat wil je nog meer?

Juan Pistolas

1966 | Avonturenfilm

Mexico 1966. Avonturenfilm van René Cardona. Met o.a. Javier Solís, Eleazar 'Chechelo' García, Eva Norvind en Aurora Alvarado.

Twee vurige voorvechters van de revolutie stellen alles in het werk om de strijd te winnen. Solís speelt in deze avonturenkomedie hetzelfde personage als in LOS CUATRO JUANES. Het was zijn laatste film.

Amor a ritmo de go go

1966 | Komedie, Musical

Mexico 1966. Komedie van Miguel M. Delgado. Met o.a. Javier Solís, Rosa María Vázquez, Eleazar 'Chechelo' García en Raúl Astor.

Na allerlei misverstanden en moeilijkheden verklaren twee jonge stellen elkaar hun liefde. Zo reactionair dat je het nauwelijks voor mogelijk houdt. De moraal van het verhaal is dat meisjes 'oneerbare voorstellen' moeten afwijzen om de kans niet te verkleinen op een huwelijk, want dat is toch uiteindelijk hun bestemming.

Aquella Rosita Alvírez

1965 | Avonturenfilm

Mexico 1965. Avonturenfilm van René Cardona. Met o.a. Rosa de Castilla, Juan Gallardo, Ofelia Guilmáin en Eleazar 'Chechelo' García.

Een jongeman wordt veroordeeld tot de galg omdat hij de armen van een streek heeft geholpen en verdedigd, zelfs nadat ze zijn verloofde hadden vermoord. De film bestaat uit de episoden El condenado, El reto en Desenlace trágico. De basis van de verhalen is een figuur uit het liedje 'Corrido' van Rosita Alvírez. Er kwam een vervolg: EL JINETE JUSTICIERO EN RETANDO A LA MUERTE.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Eleazar 'Chechelo' García op televisie komt.

Reageer