Patrick Bailey

Regisseur, Acteur, Producer

Patrick Bailey is regisseur, acteur en producer.
Er zijn 3 films gevonden.

Secret Weapon

1990 | Thriller

Verenigd Koninkrijk/Australië 1990. Thriller van Ian Sharp. Met o.a. Griffin Dunne, Karen Allen, Jeroen Krabbé, Stuart Wilson en Joe Petruzzi.

Drama over de man die uit de school klapte over het feit dat Israël een atoombom aan het ontwikkelen was. Overtuigende en soms zelfs angstaanjagende thriller in een internationale context, aangezien de informant zijn leven riskeert om de Londense Sunday Times ertoe te brengen zijn verhaal te publiceren.

SpaceCamp

1986 | Sciencefiction, Avonturenfilm, Actiefilm

Verenigde Staten 1986. Sciencefiction van Harry Winer. Met o.a. Kate Capshaw, Lea Thompson, Kelly Preston, Larry B. Scott en Tom Skerritt.

In een trainingskamp voor jongens die astronaut willen worden wordt een groepje dwarse kinderen naar de ruimte gelanceerd door toedoen van een speelse robot. Nu moeten ze wel als team samenwerken om de shuttle veilig terug te doen keren. Het verhaal is bij vlagen spannend maar het merendeel van de wendingen is erg gezocht en zeer ongeloofwaardig. De beelden bestaan uit een verwarrend mengsel van goede special effects en nogal povere filmopnames van echte space shuttle-lanceringen.

Door to Door

1984 | Komedie

Verenigde Staten 1984. Komedie van Patrick Bailey. Met o.a. Ron Leibman, Arliss Howard, Jane Kaczmarek, Alan Austin en Mimi Monce.

Flauwe komedie over een vertegenwoordiger die een 'ervaren' stofzuigerverkoper ontmoet en samen verder gaan, en aan honderden huisvrouwen stofzuigers verkopen, die nooit afgeleverd worden. Al gauw hebben ze de detective van de stofzuigerfabriek achter zich aan. Leuk vermaak voor de vakantieperiode.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Patrick Bailey op televisie komt.

Reageer