Ralph Moeller is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

The Bad Pack

1998 | Actiefilm

Verenigde Staten 1998. Actiefilm van Brent Huff. Met o.a. Robert Davi, Brent Huff, Shawn Huff, Ralph Moeller en Roddy Piper.

De huurling James McCue wordt door de onschuldige inwoners van een stad ingehuurd, omdat deze worden geterroriseerd door een groep gevaarlijke extremisten. McCue kan niet meteen in actie komen want hij heeft tijd nodig om zijn doorgewinterde en militair getrainde mannen te verzamelen

Islandic Saga

1994 | Actiefilm, Avonturenfilm, Fantasy

Verenigde Staten 1994. Actiefilm van Michael Chapman. Met o.a. Ralph Moeller, Sven-Ole Thorson en Raimund Harmstorff.

Dit verhaal speelt in de middeleeuwen in IJsland. De zoon van een koning belooft plechtig op het graf van zijn vader zich op diens gespierde moordenaar te wreken. Hij gaat op zoek naar een legendarische vechtjas, die hem de krijgskunst moet bijbrengen, maar onderweg wordt hij verliefd op een schone jongedame. Helaas kan hij haar niet zomaar tot vrouw nemen, want zij behoort tot een clan weermee zijn geslacht op gespannen voet verkeert. Ondertussen wordt het land geteisterd door woeste bendes, maar onze held klaart natuurlijk de zaak. Net zoals bij de Italiaanse spetakelfilms heeft men niet al te zeer gelet op logica en is men niet kinderachtig geweest met historie; bovendien is het scenario ook niet al te diepgaand, waardoor de verveling al heel gauw toeslaat. De videoboeren doopten de titel rap om in THE VIKING SAGAS, want `IJsland` (waar ligt dat?) verkoopt helemaal niet, maar het blijft troep. Soms bekort tot 78m of 80m, hetgeen geen gemis is.

Best of the Best 2

1993 | Actiefilm

Verenigde Staten 1993. Actiefilm van Robert Radler. Met o.a. Eric Roberts, Phillip Rhee, Chris Penn, Edan Gross en Ralph Moeller.

Travis Brickley, lid van het Amerikaanse nationale taekwondoteam, wordt gedood tijdens een illegale vechtwedstrijd. Twee van zijn vrienden gaan op onderzoek uit om de daders te achterhalen en Brickley te wreken.

Universal Soldier

1992 | Actiefilm, Sciencefiction

Verenigde Staten 1992. Actiefilm van Roland Emmerich. Met o.a. Jean-Claude Van Damme, Dolph Lundgren, Ally Walker, Ed O'Ross en Jerry Orbach.

Vietnam 1969. De held wordt nog voor de titelrol is afgedraaid door een maffe sergeant overhoop geschoten. Lijkt een verhaal in flashback, maar het pakt onwaarschijnlijker uit. Nevada, 1991. Deveraux (Van Damme) en z'n kompanen brengen moeiteloos een gijzelingszaak tot een goed einde. Niet in levenden lijve, maar als UniSol, een 'universele soldaat' die na z'n sneuvelen langs genetisch-chemische weg weer tot leven werd gewekt. Deveraux' aartsvijand (Lundgren) heeft Vietnam ook 'overleefd' en na wat explosief geharrewar met de leiding van het UniSol-project kan de ware titanenstrijd een aanvang nemen. Geen subtiel werkje, maar wel vlot verteld en vernuftig gemaakt.