Eleonora Rossi Drago

Acteur

Eleonora Rossi Drago is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Caccia all'uomo

1961 | Misdaad, Actiefilm

Italië 1961. Misdaad van Riccardo Freda. Met o.a. Umberto Orsini, Eleonora Rossi Drago en Yvonne Forneaux.

Op Sicilië zoekt de politie naar een meedogenloze bandiet, die een moord en een roofoverval op zijn geweten heeft. Spanning en actie redden deze film, want het verhaaltje is flinterdun en de acteurs lijken niet erg geïnspireerd.

L'Impiegato

1959 | Drama, Fantasy

Italië 1959. Drama van Gianni Puccini. Met o.a. Nino Manfredi, Eleonora Rossi Drago en Anna-Maria Ferrero.

Een bescheiden ambtenaar reageert de frustraties van zijn beroep af in fantastische dromen, die echter omslaan in nachtmerries waarin hij wordt geterroriseerd door een kreng van een vrouw. Er wordt goed geacteerd, maar het script zou beter kunnen.

Donne sole

1956 | Drama, Komedie

Italië 1956. Drama van Vittorio Sala. Met o.a. Eleonora Rossi Drago, Gianna Maria Canale en Luciana Angiolillo.

Hartverscheurend verhaal over drie mooie meisjes die dromen van rijkdom en succes. Als zij proberen hun dromen te realiseren, stuiten zij op de harde realiteit. De ene desillusie volgt op de andere. Er is ook nog een vierde vrouw in het spel, die de juiste man vindt en haar ambities laat varen.

Vestire gli ignudi

1953 | Drama

Italië/Frankrijk 1953. Drama van Marcello Pagliero. Met o.a. Eleonora Rossi Drago, Gabriele Ferzetti en Pierre Brasseur.

Gouvernante Ersilia Drei (Drago) geeft zichzelf aan de man van wie zij houdt, een piloot. Deze sterft tijdens een missie en dan zwicht zij voor haar werkgever. Wanneer het meisje waarop zij moet passen, op tragische wijze om het leven komt, wordt ze ontslagen uit haar functie. Ze tracht als prostituée aan de bak te komen, en doet tenslotte walgend van zichzelf een poging tot zelfmoord. Ze wordt gered, maar haar tragische lot is reeds getekend. Uitstekend spel maar in z'n totaliteit een zware en nogal trage film.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Eleonora Rossi Drago op televisie komt.

Reageer